Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook poate salva vieti: S-a lansat instrumentul pentru donarea de organe

Tags: facebook, organ donor tool, donare de organe

In fiecare zi, mai bine de o jumatate de miliard de oameni impartasesc pe Facebook miliarde de povesti, mesaje si fotografii. Insa toata aceasta “zarva” online capata acum si o latura umanitara. Asta pentru ca a fost lansata o optiune care are potentialul de a salva vieti.
Facebook Organ Donor Tool este un nou instrument al platformei de socializare cu ajutorul careia utilizatorii pot da de stire, prin modificarea statusului, ca pot si vor sa doneze organe celor aflati in nevoie.  

Sutinut public de catre CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, proiectul a fost inspirat de membrii retelei care mereu au dat dovada de multa creativitate in promovarea problemelor lor. Scopul sau este unul de constientizare al populatiei in legatura cu problema donarii de organe, dar si de a o incuraja utilizatorii sa se inregistreze ca donatori.

Oricine doreste sa isi adauge la informatiile din Timeline statusul de donator trebuie sa dea click pe “Live Event”, apoi pe “Health&Wellness” si sa opteze pentru “Organ Donor”.

Organ Donation: Timeline

“Astazi, peste 114.000 de oameni din SUA si alte cateva milioane din toata lumea asteapta luni intregi pentru un trasplant de inima, rinichi sau ficat, transplant care le-ar salva viata. Multi dintre ei – in medie cam 18 in fiecare zi – mor asteptand pentru ca pur si simplu pentru nu sunt suficienti donatori. Medicii cred ca informarea pe scara larga asupra acestui aspect ar putea aduce cu sine si rezolvarea problemei. Iar noi credem ca prin afisarea statutului de donator de organe, puterea shareing-ului si a conexiunilor poatw avea un impact extraordinar in aceasta problema”, se arata intr-un comunicat emis de companie.
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016