Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Old Spice il angajeaza pe Wolfdog pe postul de

Tags: marketing, old spice, mr. wolfdog, afacere de succes

Unii ar putea spune ca Old Spice a mers un pic prea departe in acest spot folosit pentru promovarea noii colectii „Wild”, caci umorul este unul gros, prea literal. Eroul principal este domnul Wolfdog. Folosit, pare-se, pentru a scoate la iveala bestia din fiecare consumator barbat si pentru a promova aromele salbatice. Era deci nevoie de un animal cu trasaturi umane.
Personajul este seful cel mare, noul sef la marketing, care stie cum sa creasca o afacere de succes. Mai mult, este gata sa ne dea si noua cateva idei salbatice, prin intermediul unui traducator al limbajului „lupesc”.

In vederea acestei campanii, Old Spice l-a pus pe Mr. Wolfdog pe paginile de Facebook,Google+ si Twitter ale brandului. Dupa acest spot vor urma si altele despre “cum sa reusesti in viata” si sa-ti traiesti viata cu accente salbatice, dar cu o atitudine cat se poate de nobila.
 
Mr.Wolfdog are un CV impresionant (a fost multa vreme sef de haita), asa ca stie ce spune. “Director Wolfdog aduce cu sine un amestec unic de experienta profesionala si de viata, dar si trasaturi carcateristice vietii in salbaticie, toate necesare lumii inovatoare si alerte a Old Spice”, a comentat Marc Pritchard, director de Global Marketing si Branding la P&G.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016