Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce fac oamenii de succes in fiecare dimineata

Tags: succes, obiceiuri ale oamenilor de succes, importanta somnului, sport, obama

S-a scris mult despre beneficiile trezitului de dimineata si stim ca suntem mai proactivi atunci. Multi dintre directorii executivi celebri deschid ochii la 6 a.m. Si nu degeaba, pentru ca medicii spun ca au parte de un somn mai bun si se simt mai fericiti.
Poate si pentru ca adorm un pic mai devreme si prind perioada, de dinainte de miezul noptii, cand corpul secreta cea mai multa melatonina, hormonul somnului, esential pentru o sanatate de fier.

De aceea, este important sa subliniem faptul ca trezitul devreme nu trebuie sa presupuna mai putine ore de somn, caci odihna suficienta este o cheie importanta a succesului. Deprivarea de somn este asociata productivitatii scazute si problemelor de concentrare, printre alte efecte negative.
 
Haide sa vedem impreuna ce fac oamenii de succes cand se trezesc.
 
1. Barack Obama.
 
Obama s-a declarat pasare de noapte, dar se trezeste dimineata pentru a face sport, inainte de a ajunge la birou, la 8:30 sau 9:00 a.m.
 
2. Anna Wintour (editor sef revista Vogue).
 
Se trezeste la 5:45 dimineata si joaca tenis. In fiecare zi.
 
3. Margaret Thatcher.
 
Doamna de Fier, celebra pentru faptul ca dormea doar patru ore pe noapte, statea cu echipa ei pana pe la 2, 3 in noapte pentru a corecta discursuri, scrie BBC. La 5 a.m. era insa in picioare pentru a asculta „Farming Today”, un program popular la BBC Radio 4. Se suspecteaza ca Thatcher poate fi incadrata intre persoanele care nu au nevoie de somn, tu trebuie sa stii insa ca insuficienta somnului nu este sanatoasa, pentru noi, restul muritorilor.
 
4. Gwyneth Paltrow.
 
Celebra actrita si guru wellness se trezeste la 4:30 dimineata pentru a face yoga. Ea marturiseste ca nu este o persoana matinala, dar este extrem de stricta cu trupul ei. Face sport de sase ori pe saptamana si mananca tot timpul  corect, pentru ca asa se simte cel mai bine.
 
5. Michelle Obama.
 
Ca si sotul ei, doamna Obama pune sportul in fruntea listei cu lucrurile de facut dimineata. Prima Doamna a Americii spune ca vrea sa le arate fetelor ei ca este o femeie care se ingrijeste, chiar daca asta inseamna sa se dea jos din pat la 4:30 dimineata. 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016