Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce sa nu te uiti in ograda altuia

Tags: dezvoltare personala, incredere, vis, neincredere

De fapt, poti sa te uiti doar cat sa il admiri, sa inveti de la el (fara sa furi) cum sa iti organizezi propria "gospodarie" si fara sa uiti ca, in tot acest timp, ai si tu o ograda de administrat.
Exista o adevarata competitie a numarului de fani pe Facebook. Numarul de fani nu are, in foarte multe cazuri, nicio relevanta daca n-ai auzit de conversie, nu stii de ce ai facut pagina, nu stii ce vrei sa faci mai departe, dar te lauzi cu cei 100.000 fani.

In acelasi timp, unele afaceri castiga zeci sau sute de milioane lunar cu doar 5.000 fani pe Facebook. Nu ar trebui sa ne intereseze ce fac alti oameni si, in mod cert, nu ar trebui sa ne consumam energia incercand sa-i intrecem.

Singurii pe care trebuie sa ii depasim suntem noi insine. Fiecare om are un drum al sau, iar a incerca sa-l copiem sau sa alergam aceeasi cursa inseamna sa uitam de noi si de ceea ce ne dorim cu adevarat. Daca ne dorim visul altui om... inseamna doar ca nu ne-am gandit prea mult la ce vrem noi.

Nu de putine ori, suferim de neincredere tocmai pentru ca ne ocupam mintea cu ceea ce fac ceilalti. Ascultam cele o mie de pareri din jurul nostru in loc sa ascultam de noi.  Daca renuntam sa ne mai comparam in permanenta cu ceilalti, vom reusi sa gasim un drum al nostru, sa ne gasim pe noi si ceea ce vrem sa facem cu adevarat.

Pe romaneste, sa ne vedem de treaba si sa ne concentram asupra a ceea ce avem de facut fiindca doar atunci vom obtine cele mai bune rezultate.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016