Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Indragostitii de virtual

Tags: virtual, intalnire, dragoste, love plus, japonia, barbati

Yuuya Iwama are intalnire la pranz cu iubita lui, Manaka. Se duce la o cafenea din centrul orasului Tokyo, alege o masa retrasa, comanda o ciocolata calda si o asteapta. Ea nu intarzie mult, venind imbracata intr-o frumoasa rochie albastra, cu parul lasat pe spate si cu chipul incadrat de un zambet cochet. Este inceputul unei dupa-amieze romantice: vor vorbi, se vor tine de mana si se vor plimba pe strazi.
Privitorii insa au parte de o cu totul alta poveste: nu este vorba despre o intalnire romantica propriu-zisa, ci de al nu-stiu-catelea barbat cu ochii lipisti de consola de jocuri Nintendo. Manaka nu este reala, ci este un software al naibii de complex. Converseaza cu Iwama, flirteaza cu el, se supara pe el, totul in limitele unui joc video, "Love Plus". Relatia lor dureaza insa de doi ani, scrie The Telegraph, in conditiile in care Yuuya Iwana nu are mai mult de 25.
 
Manaka Takane este una dintre cele trei iubite virtuale care pot fi alese in cadrul jocului. Este o eleva studioasa si se da in vant dupa tenis si gatit. Rinko Kobayakawa este o singuratica, iubeste muzica punk si cartofii prajiti, iar Nene Anegasaki este casnica si se uita la filme horror.

Spre deosebire de multe dintre aplicatiile prezente pe telefoanele mobile sau alte gadgeturi, "Love Plus" functioneaza 24 de ore din 24, barbatii fiind nevoiti sa-si multumeasca iubitele la intervale regulate de timp. 
 
"Este foarte simpatica, dar atractiva este dificultatea programului. Trebuie sa-i raspund la e-mailuri si se supara daca intarzii la intalniri. Vreau sa o multumesc cand imi cere sa o sarut. Ma face sa simt ca nu poate trai fara mine, iar acest lucru ma fascineaza", a declarat Iwana. 
 
Femeile sunt modelate initial dupa preferintele utilizatorilor. Calitatile de baza sunt prestabilite, dar barbatii aleg lungimea parului, culoarea lui si aspectul general. Cu toate acestea, iubitele doresc atentie si respect. Iwana povesteste ca a lucrat foarte mult intr-o zi si nu i-a raspuns la mesaje, iar Manaka s-a enervat: "Era furioasa, ma ura! A durat trei zile pana cand am reusit sa o conving sa fie mai prietenoasa". 
 
Daca relatiile evolueaza bine, barbatii reali si iubitele lor virtuale pot pleca in vacante la mare. Creatorii jocului, Konami, ofera astfel de vacante reale in care utilizatorii trebuie sa-si ia aplicatia cu ei. Proprietarii hotelurilor la care au stat barbatii s-au declarat surprinsi de cat de multumiti pareau acestia stand la o masa, singuri, cu un joc in fata. 
 
Creatorii jocului au incercat mai multe strategii de marketing. Anul trecut, Konami a organizat un concert la Tokyo in care au cantat cele trei personaje fictive. De asemenea, ei se bazeaza pe ideea ca nu toti cei care joaca sunt barbati singuri, incapabili sa relationeze in viata reala.
 
"In realitate, foarte multi sunt casatoriti si au copii. Sunt si persoane care considera jocul un inlocuitor pentru o prietena reala, dar multi pur si simplu se joaca, vor performanta", a declarat Akari Uchida, inventatorul jocului. 
 
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 2.5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016