Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Interviurile MarketingPortal.ro: Madalina Balan si HR-ul romanesc la sfarsit de an 2011

Tags: madalina balan, marketingportal.ro, business days, hr, angajat, succes profesional

Madalina Balan, Managing Partner la HART Human Resource Consulting va fi unul dintre vorbitorii din cadrul evenimentului Business Days, care va avea loc la Brasov in data de 28-29 Septembrie 2011.
Madalina Balan este certificata in metodologia HOGAN, avand o experienta de 10 ani ca trainer si consultant HR. A gestionat variate proiecte HR de evaluare, dezvoltare si consiliere, recrutare si training pentru variate organizatii romanesti si multinational. Tema prezentarii din cadrul Business Days are in vedere Profilul liderilor romani.
 
Redactor MK Portal: Leadership corporatist sau leadership antreprenorial?

Madalina Balan: Pentru fiecare tip de leadership trebuie ingrediente de personalitate aparte.  Liderul antreprenor este caracterizat eminamente prin asumarea unor riscuri mai mari, apetit pentru provocari, inovatie, inspiratie. Liderul din corporatii trebuie sa respecte regulile si procedurile, sa fi un bun cetatean organizational, sa aiba abilitati politice bune, sa aiba mai multa aplecare inspre executie de srategii (daca nu vorbim doar de CEO), sa aiba bune abiltati de a organiza si de a urmari ceea ce se deruleaza.

Redactor MK Portal: Care sunt tendintele notabile in HR-ul romanesc la sfarsit de an 2011?

Madalina Balan:

atragerea de talente intr-o piata in continua dinamica si cu multe convulsii;
retinerea si dezvoltarea talentelor;

identificarea si dezvoltarea succesorilor;
 
adaptarea practicilor manageriale la cerintele si nevoile generatiei Y.

Redactor MK Portal: Angajatul sclipitor trebuie sa lucreze neaparat intr-o echipa?

Madalina Balan: Daca vorbim de angajat, sigur ca este desirabil sa lucreze in echipa. Toate cercetarile psihologiei organizationale arata ca orientarea inspre client (intelegand aici si clientul intern) si seriozitatea in munca sunt ingrediente cheie pentru succesul profesional. Inteligenta este, de asemenea, o premisa importanta pentru succesul ocupational, dar nu inlocuieste sau exclude relationarea eficienta cu ceillati ca factor de performanta. 
 
Daca va inscrieti ACUM AICI pentru a participa la Brasov Business Days , beneficiati de o reducere de 25%.  Nu uitati sa introduceti codul RS25.

 
 
Autor: Marketingportal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016