Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lectii pe care e bine sa le invatam de la ceilalti

Tags: dezvoltare personala, fericire, experiente, oportunitati

Exista experiente pe care le traim de unii singuri si exista lectii pe care le putem invata doar experimentand acele lucruri. Cu toate acestea, sunt multe situatii in care este mai bine sa invatam din greselile altora si sa plecam urechea la sfaturile celor care au mai multa experienta intr-o situatie si ne pot ajuta.

Putem astfel sa-i credem pe altii pe cuvand cand ne spun ca...

... fericirea nu este o destinatie, nu poate fi un bun pe care sa-l detinem, nu poate fi purtata si nici consumata. Fericirea este experienta de a trai fiecare moment cu iubire si recunostintal. Intotdeauna va exista ceva in viata noastra pentru care sa fim recunoscatori.

... fiecare zi inseamna o lectie. Experimenteaza in fiecare zi, invata si acumuleaza cunostinte. Trage concluziii si continua sa inveti traind viata cu ochii larg deschisi pentru a vedea noile oportunitati aflate la tot pasul.

... experienta este cel mai bun profesor. Putem sa ne ascundem intr-o biblioteca si sa vrem sa studiem tot ce nu am citit in zece ani, insa viata ne invata cele mai importante lectii si ne ajuta sa avem cea mai buna memorie tocmai datorita experientelor traite ca atare.

... viata noastra ne apartine si trebuie traita fara regrete. Nimic rau din ceea ce ni se intampla nu trebuie sa ne tina pe loc. Trebuie sa continuam sa muncim si sa iubim ceea ce facem, oricat de grele ne-ar fi incercarile. Viata ne va rasplati la un moment dat pentru eforturile depuse.

... fii rabdator si puternic. Durerea pe care o simtim in unele momente ne va ajuta, pe termen lung, sa devenim mai puternici. Nici nu vom sti cat de rezistenti putem sa fim pana in momentul in care a fi puternic va fi singura noastra optiune.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016