Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pentru cine muncim?

Tags: management si marketing, succes, cunoastere, munca, timp, afacerea

Muncim pentru noi, insa acest lucru se vede sau nu, in functie de ceea ce credem despre munca pe care o depunem. Putem munci pentru noi in diferite forme, insa munca cea mai productiva va fi intotdeauna cea in care credem si pe care o facem din pasiune.
De multe ori, constientizarea faptului ca muncim cu adevarat pentru noi ne poate face si sa indraznim sa schimbam ceea ce facem in prezent si sa privim cu totul si cu totul diferit timpul pe care il dedicam lucrului. 
 
1. Avem doua produse: timp si cunostinte. 
 
Indiferent de modul in care ne castigam traiul, asta oferim in schimbul banilor: cunostintele acumulate si timpul nostru. Fie ca muncim pentru un angajator, fie ca muncim ca antreprenori sau freelanceri, oferim aceleasi lucruri in schimbul banilor. Mai ramane sa decidem care e asocierea cea mai potrivita pentru noi.
 
 
2. Cunoasterea e putere daca o folosim. 
 
Modul in care organizam, impachetam, vindem si livram cunoasterea face ca aceasta sa capete valoare si sa ne ofere noua putere. Daca nu este impartasita cu altii intr-o forma sau alta, aceasta ramane intr-o stare latenta care nu modifica prin nimic situatia actuala si care nu reprezinta o valoare in sine. 
 
3. Timpul e mai pretios decat banii. 
 
Poate ca aceasta notiune e cea mai greu de digerat atunci cand lucram ca freelanceri sau cand incercam sa ne construim singuri afacerea. Timpul e mai pretios decat banii fiindca nu poate fi recuperat, inlocuit sau marit. Daca reusim sa ne organizam eficient timpul, abia atunci obtinem un surplus pe care sa-l putem folosi in avantajul nostru. 
 
Cele mai de succes povesti s-au construit de oameni care nu au indeplinit munca la initiativa altor persoane, ci care au ales sa gaseasca singuri reteta reusitei. 
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016