Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TIME: Top citate celebre in 2011

Tags: revista time, top, citate, muammar gaddafi, barack obama

Revista americana TIME a publicat deja celebrele topuri care au in vedere diverse aspecte ale vietii sociale si politice. Sunt avute in vedere paliere ca arta si entertainment, cultura pop, afaceri, sport si tech, stiri si politica si stiinta si societate. Va prezentam mai jos topul celor mai semnificative citate din 2011, conform sursei citate.

10. "Imi ies din fire cand ma gandesc" - Ray LaHood, secretarul american al Transporturilor, vorbind despre mai multe cazuri in care controlori aerieni au fost gasiti dormind in timpul programului de mu nca.

9. "E greu sa gasesti cuvintele" - Sukanya Roy, castigatoarea unui competitiei nationale de spelling (recunoasterea cuvintelor pe litere in engleza, care nu este o limba fonetica) din Statele Unite.

8. "Practic, Grecia e una cu pamantul" - Economistul britanic Gabriel Stein a vorbit in luna aprilie despre posibilitatea ca Grecia sa dea faliment.

7. "Ce s-a intamplat aici va schimba intreaga lume araba" - Protestatarul Zied Mhirsi, dupa indepartarea de la putere a presedintelui tunisian Zine el Abidine Ben Ali, in luna ianuarie, la inceputul Primaverii Arabe.

6. "Eu si prietenii mei am fost rasfatati prea mult de un Congres binevoitor fata de miliardari" - Warren Buffet, al treilea cel mai bogat om in topul bogatilor lumii, a propus ca bogatii sa plateasca impozite mai mari in Statele Unite ale Americii.

5. "A fost un weekend extrem de dificil" - Harold Camping, autointitulatul profet al Apocalipsei, la doua zile dupa ce Ridicarea la Cer pe care a proorocit-o nu s-a a avut loc.

4. "Sunt consumatorul unui drog. Se numeste Charlie Sheen. Nu se gaseste pe piata. Cine il incearca risca sa moara" – Charlie Sheen a folosit tertipul de mai sus pentru a se apara de acuzatia ca ar fi consumat droguri sau alcool in timpul scandalului care a facut sa fie dat afara din distributia serialului "Doi barbati si jumatate".

3. "Poporul ma iubeste, oamenii isi vor da viata pentru a ma proteja" - Cu doar sapte luni inainte sa fie capturat si ucis in orasul Sirt, dictatorul Muammar Gaddafi credea in popularitatea sa in randul libienilor.

2. "E imposibil sa nu fi stiut" - Bernie Madoff, autorul unei fraude bazate pe schema piramidala Ponzi, a sustinut intr-un interviu ca bancile si fondurile de investitii au fost complice la inselatoria sa soldata cu prejudicii de 50 de miliarde de dolari.

1. "I-am venit de hac" - Presedintele american Barack Obama, dupa ce a aflat ca luptatorii Seal Team 6 l-au ucis pe Osama bin Laden in Pakistan.


Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016