Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Companiile smart anticipa nevoile si asteptarile clientilor. Afla cum la Customer Care Conference & Expo, cel mai important eveniment de profil din Europa de Est, pe 5 si 6 aprilie, Bucuresti

Tags: customer care conference, conference arena, 6 aprilie, jw marriott bucharest

Pe 5 si 6 aprilie, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, va avea loc cea de-a 14-a editie a Customer Care Conference & Expo, cea mai mare conferinta de acest tip din Europa de Est.

Specialistii din domeniul customer care sunt invitati la o noua dezbatere centrata pe satisfactia clientului, pe recrutarea, pregatirea si fidelizarea angajatilor.

Pe 5 si 6 aprilie sunt asteptati peste 200 de specialisti in customer care, atat de pe plan local cat si international, din domenii precum: BPO, Telecomunicatii, Finante & Banci, Asigurari, IT&C, Retail, FMCG, Publicitate si Media, HR etc.

In ultimii ani, Romania a devenit o destinatie de outsource targetata si aleasa de foarte multe companii. Motivele? Angajatii care detin competente lingvistice de inalta calitate, stabilitatea financiara si sociala, performantele nationale ale vitezei internetului, care ne-au facut celebri la nivel global si care aduc beneficii extraordinare companiilor, cu precadere jucatorilor din domeniile IT&C si Hi-Tech.

In prezent, peste 60.000 de romani sunt angajati in domeniul business service, ceea ce reprezinta 1.9 % din populatia angajata a tarii noastre, iar numarul este estimat sa creasca la 120.000-150.000 in urmatorii 5 ani, pentru a sustine dezvoltarea acestui sector (potrivit: http://www.absl.ro)
Angajatii romani isi cultiva si exploreaza atat competentele tehnice cat si cele din zona soft skills, manifestand interes si deschidere fata de cultura organizationala, multiculturalitate si implicandu-se activ in dezvoltarea businessului prin intermediul propunerilor inovatoare.


Toate acestea creeaza si faciliteaza conditiile necesare pentru a crea excelenta in domeniul customer care si customer experience.

Cea de-a 14-a editie a Customer Care Conference & Expo aduce in discutie implicarea si motivarea angajatilor, ca element vital in asigurarea unor servicii desavarsite pentru clienti, precum si schimbarea de perspectiva care determina transformarea customer care in customer experience.

Prezentarile acestei editii au in vedere subiecte precum:
● Programele de training ca instrumente esentiale in loializarea angajatilor
● Stadii de maturitate ale centrelor de contact
● Rolul Customer Care in procesul de Customer Journey
● Omni-Channel si Customer Service
● Customer Experience - experiente unice si servicii de cea mai inalta calitate



Speakerii care au confirmat participarea sunt:

Karine Doret - Head of Customer Experience, Orange Romania
Andreas Fleschurz - Owner & Director, Wir Kunde
Dan Mazilu - Owner, Mediatel Data
Viorel Panaite - Managing Partner, Human Invest & Ken Blanchard Romania
Michele Garssi - General Director, Enel Energie & Enel Energie Muntenia
David Hicks – Founder, Tribe CX
Oana Radu - Chief Happiness Officer

Partenerii care sustin Customer Care Conference & Expo sunt: Mediatel Data – Silver Partner, Wir Kunde – Supporting Partner, Human Invest – Strategic Partner, Customer Service Expert – Strategic Partner, DHL – Logistic Partner, Coca-Cola Hellenic Romania, Intrarom, Genesys, Optima Solutions, Teleperformance, Mellon Romania – Partners.
Parteneri media: AdHugger, Marketing Portal, Manager.ro, Doing Business.

Pentru inscrieri si pentru a afla mai multe informatii despre eveniment va invitam sa accesati:
http://www.conference-arena.com/customer-care-conference
Link-ul de Facebook al evenimentului:
https://www.facebook.com/events/281445655609870/


Contact | LAURA GALOs | Project Manager
Email: laura.galos@conference-arena.com | Mobil: 0723 833 333
Strada Popa Savu 77, 011432, Sector 1, Bucuresti
Telefon: +40 21 411 44 20




Despre Conference Arena, parte din Marketing Insiders Group
Customer Care Conference & Expo | Contact Center Awards | Mobile Advertising Congress | European BPO Forum| Fraud Management & Operational Risk | Customer Experience and Retail Days | Enlightening

Alegeti sa evoluati si sa va dezvoltati constant prin intermediul expertilor dedicati ai Conference Arena. Dezvoltam si punem in aplicare in permanenta noi solutii pentru conferinte locale si internationale in multiple domenii de business: customer care, customer experience, customer care technology, debt collection & credit risk, fraud management, mobile advertising etc.
Aflati mai multe vizitand: http://www.conference-arena.com/
 
Autor: Marketingportal.ro


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016