Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Un om de succes se cunoaste de dimineata

Tags: dezvoltare personala, obiceiuri, stress, lista, activitati, propritati

Nu pentru ca iese din casa cu un costum calcat impecabil sau foarte scump, ci pentru ca stie cum sa isi gestioneze timpul si cum sa imbratiseze faptul ca se afla in fata unei noi zile.
Modul in care iti incepi ziua determina modul in care privesti intreaga saptamana. Modul in care incepi intreaga saptamana inseamna, pe termen lung, modul in care alegi sa iti traiesti intreaga viata.
Exista oameni care nu mananca o multime de alimente. Cu exceptia situatiilor in care acestia sunt alergici la respectivele alimente, in rest totul tine de alegeri si de schimbarea obiceiurilor.

Trezeste-te de dimineata. Un pic mai devreme decat te-ai trezi cat sa ai timp suficient sa te imbraci si sa tasnesti pe usa. Ofera-ti mult mai mult timp dimineata. Pleaca inainte chiar si cu 10 minute si vei vedea diferenta: mai multa liniste in oras, mai putini oameni in mijloacele de transport. In plus, vei fi primul care afla noutatile si cu un pas inaintea competitorilor care s-au trezit mai tarziu.

Verifica-ti din nou lista cu prioritati. Care e principalul obiectiv in acest moment? Ce e cel mai important pentru tine? Ce te face fericit? Gestioneaza-ti timpul in functie de raspunsurile la aceste intrebari. Nu uita ca timpul este cea mai importanta resursa, insa este una limitata.
 
Lista ta cu activitati si intalniri din timpul zilei trebuie sa fie completata de o lista cu lucruri sau activitati pe care sa NU le faci. Poate suna amuzant, insa o astfel de lista este extrem de eficienta si ne ajuta sa fim atenti la lucrurile pe care trebuie sa le facem si sa renuntam mai usor la obiceiurile care ne consuma timpul in mod ineficient si poate chiar daunator.

Fa exercitii de gimnastica. Dincolo de beneficiile pentru sanatate, miscarea stimuleaza functiile creierului si reduce nivelul de stress. Fa-ti un obicei din a executa cateva miscari de gimnastica dimineata si vei avea parte de un metabolism mult mai eficient pentru intreaga zi.

Mananca un mic dejun sanatos. Creierul si corpul tau functioneaza bine in functie de ceea ce mananci. Covrigii, briosele si produsele cu mult zahar te vor incetini. Fructele, proteinele si cerealele integrale iti ofera o energie care va fi eliberata treptat si nu-ti vor crea senzatia ca vrei sa mananci din nou ceva dulce.

Testeaza toate aceste sfaturi si vei simti diferenta dupa doar o zi in care ai aplicat aceste schimbari!
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016