Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Obtine ajutor ca sa iti pornesti o afacere!

Tags: afacere, afaceri, ajutor afacere, cum pornesti o afacere, seminarii afaceri

Sa pornesti o afacere nu este deloc simplu. Cu atat mai putin sa o faci sa mearga, sa functioneze la capacitate maxima! Asa ca realizam cat de riscant este sa incepi sa investesti intr-o idee de afacere care tie ti se poate parea geniala. Cu toate acestea, nicio problema nu ramane nesolutionata. Este firea lucrurilor si este esential sa intelegem ca orice solutie poate fi la indemana noastra daca avem si motivatia necesara pentru a trece la treaba!
Haideti sa vedem si care sunt cele mai importante surse de ajutor pentru cei care vor sa isi porneasca o afacere:

1. Prieteni si rude.
Iata o serie de persoane care ne cunosc mai bine decat ne cunoastem noi insine. Acestia ne pot ajuta sa intelegem ce puncte forte avem, ce puncte slabe ne caracterizeaza, ce abilitati si competente principale detinem.

2. Oameni de afaceri pe care ii admiram. Chiar daca nu ii cunoastem in persoana, avem acces la publicatiile care le prezinta povestile de succes, interviuri si istoria lor. Asa ca putem intelege ce pasi au efectuat pentru a-si cladi afacerile, ce esecuri au suferit, cu ce probleme si conflicte s-au confruntat, care au fost obstacolele pe care le-au intalnit pana sa ajunga oameni de succes.

3. Seminarii si cursuri acreditate, conferinte si webinarii. Aici exista o gama larga de specialitati pe care le puteti consulta, de la educatie financiara si balansarea fluxului de numerar, strategii de marketing si social media pentru succes in afaceri, business planning si leadership. Iata doar cateva aspecte de care sa tineti cont pentru ca afacerile voastre sa detina mai multe sanse de succes.

4. Coaching si mentorship. Exista coach-i care va pot ajuta in viata personala si coach de viata profesionala, care va pot sustine in ascensiunea in cariere si in afaceri. Si mentorii sunt persoane cu experienta solida in mediul profesional si care va pot ghida, prin intermediul informatiilor detinute si a retelelor de contacte, pe drumul cel mai scurt catre succes.

Asa ca puteti participa la cat mai multe sesiuni de networking si coaching, oportunitati prin intermediul carora va puteti coopta experti, consultanti, parteneri de afaceri si angajati de top!


Mult succes si afaceri banoase!


sursa foto: www.sxc.hu
Autor: Maria Nicutar


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016