Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 cele mai celebre citate de pe Twitter

Tags: citate celebre, citate twitter, mesaje twitter, cuvinte celebre

La fiecare sfarsit de an, asa cum fiecare companie face o retrospectiva pentru a descoperi ce a mers si ce nu a mers prea bine in lunile care au trecut, asa fac si site-urile de socializare.
Twitter, una dintre cele mai populare retele de socializare din lume, a realizat un clasament pe care l-a oferit publicitatii, care contine cele mai populare mesaje postate in cursul ultimelor 12 luni, care au starnit interesul utilizatorilor si au fost redistribuite de cele mai multe ori.
 
Iata care sunt cele mai populare mesaje postate pe Twitter in 2012:
 
1."Four more years", transmis de Barack Obama
 
Barack Obama a scris pe Twitter cel mai interesant mesaj din anul 2012, care a fost cel mai apreciat si redistribuit de utilizatori. Dupa ce si-a anuntat victoria, cand a fost reales ca presedinte al SUA pe 6 noiembrie, a scris mesajul "Four more years", pentru care peste 300.000 de utilizatori l-au notat drept favorit si peste 800.000 l-au redistribuit.
 
2. "RIP Avalanna. I love you", transmis de Justin Bieber
 
Avalana era un fan infocat de numai sase ani al cantaretului, care suferea de cancer si a murit. Se pare ca cei doi s-au intalnit si au pastrat legatura, iar Justin a scris acest mesaj cand a aflat ca fetita s-a stins din viata, care a impresionat un numar foarte mare de utilizatori si a devenit al doilea cel mai raspandit text de pe Twitter in 2012.
 
3. Meciul Seattle Seahawks-Green Bay Packers din perioada de greva a arbitrilor
 
Acest meci a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente sportive ale anului 2012, tinand cont de faptul ca in urma unei erori de arbitraj, deoarece partida a fost dirijata de un suplinitor din cauza grevei arbitrilor, meciul a fost castigat de prima echipa cu scorul 14-12.
 
4. Echipa olimpica a Marii Britanii
 
Dupa Jocurile Olimpice desfasurate in Marea Britanie in acest an, a fost prezentat bilantul evenimentului sportiv. Echipa Marii Britanii a castigat 29 de medalii de aur, 17 de argint si 19 de bronz, bilant cu care sportivii s-au laudat pe Twitter pentru performanta obtinuta pentru tara lor, mesaj redistribuit de 67.000 de ori.
 
5. Casatoria a doi actori de voce din filmele anime, transmis de Koichi Yamadera
 
Mesajul prin care actorul de voce din filmele anime, Koichi Yamadera, a anuntat ca se va casatori cu colega de breasla, Rie Tanaka, a ajuns pe locul cinci in topul preferintelor utilizatorilor retelei de socializare, fiind redistribuit de 68.000 de ori.
 
 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016