Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

4 companii la care primesti cel mai mare salariu

Tags: companii, salarii, top companii, angajator, google, program flexibil, salariu mediu

Cu siguranta ti s-a intamplat sa auzi ca angajatul X de la compania Y castiga un salariu de zece ori mai mare decat al tau. Ti-ai dat ochii peste cap si ti-ai spus, probabil, ca lucreaza 16 ore din 24 si ca nu mai are timp pentru viata personala.

Intr-adevar, nenumarate discutii au loc pe marginea muncii in marile corporatii. Exista insa si companii care par sa isi rasplateasca fiecare angajat mai mult decat prin salariu, oferindu-le acestora conditii de munca pe care au ajuns sa si le doreasca salariatii din lumea intreaga.

Iata un top al celor mai bune companii in care, cel putin din punct de vedere statistic, si-ar dori sa lucreze cineva:

1. Google

Compania continua sa ramana pe primul loc cu un sediu care le ofera angajatilor un perete de catarare in zona de sport, curatatorie de haine, mancare gratuita si cine festive. Angajatii spun ca prefera sa manance acolo trei mese pe zi fiindca nimic nu se compara cu mancarea de acolo.

Google are in prezent 42.162 de angajati si ofera un salariu mediu de 127.000 de dolari dupa cinci ani.


2. Celgene

Aceasta companie din New Jersey a fost numita cel mai bun angajator din America. Desi are doar 5.500 de angajati, a reusit sa creeze niste conditii care sa ii aduca acest titlu onorific. Cu un salariu mediu de 116.000 dolari pe an oferit fiecarui salariat, rata de satisfactie a angajatilor in ce priveste locul de munca este de 93%.


3. Laboratoarele Abbot

Aflate pe locul al treilea, Laboratoarele Abbot reusesc sa creasca o adevarata familie atunci cand vine vorba de salariati. Cu un program flexibil oferit salariatilor, cu salarii mari si cu posibilitatea ca angajatii sa obtina un alt post daca se muta in alt oras, compania se afla in prezent pe locul 3.



4. Institutul National de Sanatate

Aflat pe cea de-a patra pozitie, Institutul face parte din Departamentul de Sanatate din Statele Unite si e recunoscut pentru oportunitatile de promovare a salariatilor, precum si pentru beneficiile salariale si de sanatate. Compania ofera, de asemenea, si conditii extrem de favorabile la pensionare.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016