Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ce alegeti: Google + sau Facebook?

Tags: google +, facebook, google, oameni, prieteni

"Nu cred ca oamenii s-au schimbat atat de mult in mii de ani. Si cred ca sunt influentati de aceleasi nevoi, dorinte, sperante". Aceasta este fraza cu care incepe videoclipul promotional al Google+, noua miscare anuntata de Google pe 28 iunie si prin care aceasta spera sa bata Facebook.
Este vorba de o retea de socializare unde utilizatorii, da, pot publica stari (status updates) si partaja imagini, videoclipuri sau articole de pe internet.

Diferenta vine de la faptul ca Google+ se bazeaza pe cercuri de prieteni. Materialele publicate pe Google+ vor fi disponibile doar pentru cercul caruia i-au fost destinate, si nu pentru toti prietenii, asa cum se intampla pe peretele Facebook. Oamenii pot, deci, comunica separat cu fiecare grup. 

Dupa ascensiunea fulminanta a Twitter si Facebook, Google nu mai putea sta deoparte. "In trecut, si-au permis sa faca greseli cu initiativele de socializare. Nu mai au acest lux. Companiile care au succes in zona sociala a internetului vor castiga vizitatorii si accesarile, vor obtine fidelitatea utilizatorilor si, in final, banii din publicitate care sunt acum atat de importanti pentru Google", comenteaza Ray Valdes, analist la Gartner.
 
Noua retea de socializare te intreaba daca vrei sa unesti cele doua conturi, de Google+ si Picasa, lucru considerat un avantaj de Google. Structura este similara cu cea a Facebook, construita in jurul fotografiilor de profil si fluxurilor de informatii despre prietenii utilizatorului si despre subiectele care il intereseaza. Aici este si diferenta specifica, menita a fi castigatoare: organizarea prietenilor si cunostintelor in "cercuri", utilizatorul avand optiunea sa publice poze, clipuri video si alte informatii care vor putea fi accesate doar de grupul sau grupurile desemnate de acesta.


 
Autor: Madalina Alexe


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016