Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimbari majore din partea Google la 1 martie

Tags: politica de confidentialitate, google, facebook, utilizatori, google +

Google a decis sa isi revizuiasca mai multe aspecte care tin de politica de confidentialitate. Multe dintre aceste schimbari se vor aplica de la 1 martie, urmand ca pana atunci modificarile sa fie disponibile atat in varianta veche, cat si in cea noua.


Schimbarile vor fi anuntate prin intermediul e-mailurilor trimise utilizatorilor, cat si pe diferite site-uri afiliate. Recent, compania a fost criticata deoarece a introdus printre rezultatele afisate de motorul de cautare si unele dintre postarile utilizatorilor cu conturi pe Google +.

Compania s-a scuzat mentionand ca aceste cautari apareau numai in cazul celor care aveau in lista oameni pe care alesesera sa ii urmareasca prin intermediul retelei de socializare, considerand astfel ca nu a fost incalcata politica de confidentialitate. In acelasi timp, acuzatorii considera ca au fost incalcate drepturile legate de protectia datelor deoarece oamenii ale caror postari apareau printre rezultatele afisate de Google nu fusesera informati in prealabil de aceasta posibilitate.

In acelasi timp, Google isi va micsora considerabil conditiile incluse in politica de confidentialitate care actualmente contine mai mult de 70 de documente separate pentru diverse produse si servicii. Odata cu noile schimbari, va exista un singur document care va constitui politica de confidentialitate pentru circa 60 de produse.

Vor exista insa alte servicii care vor avea reguli diferite incluse in documente separate. Termenii serviciilor vor fi, de asemenea, modificati si vor fi explicate notiunile legale.

In paralel, si Facebook a incercat sa isi reduca precizarile referitoare la politica de confidentialitate, la cererea organismelor din domeniu care impun reglementari mult mai concise.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016