Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Utilizatorii Facebook, mai putin multumiti decat cei ai Google+

Tags: facebook, google +, retele de socializare, satisfactia clientului, studiu, experienta mobila

Reputatia Facebook tradusa in satisfactia clientului continua sa scada, in timp ce Google+ creste la nivelul acestui indice, pentru prima data de la infiintare, si ajunge in topul piramidei retelelor de socializare, scrie cnet.com.
Facebook ramane cea mai populara retea de socializare din lume, cu peste 900 de milioane de utilizatori, dar acestia nu par a fi prea multumiti de ceea ce primesc. In schimb, Google+, poreclita “orasul parasit”, castiga in reputatie din ce in ce mai mult, conform unui studiu al American Customer Satisfaction Index. 
 
Rezultatele spun ca ratingul Facebook a scazut cu 8 puncte, pana la 61, pe o scara de la 1 la 100, in timp ce Google+ a debutat direct pe locul 78, la fel ca Wikipedia.
 


Studiul a fost realizat in randul a 230 de companii. Companiile de social media sunt destul de slab cotate, reusind sa depaseasca, in medie, doar liniile aeriene, serviciile de abonamente TV si ziarele.
 
Google+ “a bifat” toate casutele pe care Facebook le-a ratat: Google+ este mai placut de consumatori, fiindca nu are publicitate afisata, este mai axat pe protejarea intimitatii si ofera o experienta mobila mai buna. 
 
Alte site-uri sociale masurate au fost LinkedIn, Pinterest si Twitter, toate cu scoruri situate intre 61 si 69.
 
Google ramane in topul motoarelor de cautare, cu un scor de 82. Bing si Ask.com au 81 si, respectiv, 80 de puncte.

 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016