Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Pe Twitter se ciripeste mai mult ca niciodata

Tags: twitter, numar tweet, utilizatori twitter, microblogging

Nu este nicio indoiala. Social media este pe val, un val care creste de la luna la luna si de la an la an. Dupa ce Google a anuntat ca propria lor platforma de socializare, Google +, tocmai a depasit un nou prag, cel de 40 milioane de utilizatori, a venit randul Twitter sa aratate lumii ca are si el motive de lauda. Chiar intemeiate.
Dick Costolo, CEO al Twitter a dezvaluit zilele acestea cateva date interesante despre evolutia din ultimele luni a platformei de microblogging. In iunie, numarul de tweet-uri postate zilnic a trecut de 200 de milioane, iar de atunci la aceasta cifra s-au mai adaugat alte 50 milioane. Cu alte cuvinte, in prezent, pe Twitter sunt postate zilnic in jur de 250 milioane de mesaje. Asta in conditiile in care in luna ianuarie a acestui an numarul lor era de doar 100 de milioane.
Aceasta crestere este data pe de o parte de intensificarea activitatii pe Twitter si pe de alta parte de o crestere a numarul de utilizatori care se logheaza zilnic, numarul acestora depasind 100 de milioane. Practic, site-ul de socializare a inregistrat o crestere cu 20% a numarului de utilizatori activi, de la 30% la inceputul anului la 50% in prezent.
La fel de interesant este si impactul pe care lansarea update-ului de software pentru iPhone, iPad si iPod –  iOS 5 – il are asupra platformei. In acest sens, accesarile pe Twitter, prin intermediul dispozitivelor mobile Apple care folosesc iOS 5, s-au triplat de la lansarea acestui nou software.  
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016