Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Atentionare Sony: Unele modele de laptopuri Vaio se supraincalzesc. Nu le mai folositi!

Tags: sony, laptopuri vaio, vaio fit 11a, laptopuril, baterie, supraincalzire, supraincazeste

O problema la bateria laptopurilor model Vaio l-a determinat pe gigantul japonez Sony sa transmita un comunicat catre cei care au achizitionat deja aceste modele.

Prin comunicatul transmis se anunta ca bateria prezinta riscul de supraincalzire, fapt care poate duce la avarierea laptopului, astfel ca utilizatorii sunt rugati sa nu isi mai foloseasca laptop-urile.

Pana la acest moment, au fost livrate aproximativ  25.905 de unitati, anunta Mediafax, la nivel mondial. In comunicatul transmis, grupul cere clientilor sa nu isi mai foloseasca laptopurile:

"Cerem clientilor sa-si opreasca imediat laptopul, sa scoata cablul din priza si din computer si sa inceteze sa-l foloseasca", noteaza agentia de stiri.

               
                                                            pc3news.com

De asemenea, potrivit sursei, in prezent se lucreaza la controlul asupra acestei probleme si se va asigura repararea gratuita a modelelor care prezinta aceasta eroare din cauza careia bateria se supraincalzeste si poate duce astfel la o avarie.

Mai multe informatii urmeaza sa fie facute publice de catre companie, singurele date legate de baterii fiind cele care confirma ca acestea nu sunt modele Sony, ci apartin grupului Panasonic-Sanyo, noteaza Mediafax.

Panasonic-Sanyo este unul dintre doi cei mai mari producatori de acumulatori de tip litiu-ion la nivel mondial, anunta sursa.

Modelul cu acest defect este Vaio Fit 11A, un model de laptop "multi-flip", cu particularitatea ca poate fi transformat si in tableta deoarece ecranul se poate suprapune peste tastatura.

Retineti ca in Romania singurele variante comercializate sunt cele de 13 si 14 inch care nu prezinta aceasta problema, fiind afectat doar modelul Vaio Fit 11A care nu e disponibil in tara noastra.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016