Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama Zilei: Bebelusii Evian lovesc din nou

Tags: marketing, reclama zilei, evian, bebelusi, entertainment

Evian incearca sa dea iarasi lovitura cu un clip lansat simultan in 14 tari, Baby &Me, in care bebelusii danseaza simultan cu alternative lor adulta. Clipurile Roller Babies din 2009 si Baby Inside din 2011 au avut un succes enorm si sunt in topul viralelor din toate timpurile.
Ultimul clip al companiei continua focalizarea misiunea anuntata de a avea un suflet tanar (Live Young, in original), conform principiului care spune ca tineretea nu este o varsta, ci o atitudine. 
 
Baby & Me doreste sa fie un moment de entertainment pur: personajele ales merg pe strada si vad ca reflexia lor in oglinda este un bebelus. Ce motiv mai bun pentru a incepe sa dansezi, tachinandu-ti alteregoul sa demonstreze ca este mai liber, mai spontan decat tine.
 
„Bebelusii sunt simbolul suprem al puritatii, exact ceea ce este si apa Evian. De aceea suntem atat de incantati sa continuam aceasta campanie emblematica intr-o maniera cat mai proaspata si mai distractiva”, a declarat Jerome Goure, vicepresedinte al departamentului de marketing la Danone.
 
Energia clipului este insuflata si de tema acustica aleasa, „Here comes the Hotstepper”, hitul dance al anilor ’90 al lui Yuksek. 
 
Pe langa acest clip, Evian va lansa si aplicatia Baby & Me pe Android, iPhone si Facebook. 

Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016