Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Ce parere aveti despre casatoriile gay?

Tags: reclama zilei, casatorii gay, femei, tata, dragoste

Din ce in ce mai multe branduri si personalitati vorbesc deschis despre casatoriile homosexuale si isi manifesta public sprijinul fata de ele. In cazul de fata, avem o reclama a unei agentii de turism, Expedia, pe care am ales-o pentru ca prezinta uman si frumos problema.
Reclama il prezinta pe Artie Goldstein, un fost om de afaceri acum la pensie, tatal lui Jill Sloane Goldstein. Artie explica cum a avut intotdeauna vise mari in legatura cu fiica lui, inclusiv acela de a o vedea casatorita cu un barbat. Visula cesta i-a fost spulberat cand iubita fiicei, Nikki Weiss, a venit sa-i ceara mana lui Jill.
 
Barbatul povesteste cum a pus in balanta ideea de a avea o relatie deschisa si plina de iubire cu fiica lui sau de a o pierde. A ales sa fie alaturi de ea, filmuletul prezentandu-i calatoria spre California (din Gerogia) pentru a pasrticipa la nunta celor doua.
 
Spotul, foarte emotionant, se incadreaza in eforturile companiei de a muta accentul de pe calatoriile reale, mai bine spus de pe nebunia organizarii unei astfel de calatorii, pe aspectul psihologic si afectiv al fiecareia. In cazul lui Artie, calatoria spre nunta fiicei lui a fost un prilej de a-si schimba intreaga perspectiva despre dragoste, casatorie si viata in general.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 4 comentarii

Gabriel 26-Apr-2013 16:05:38
Daca persoanele publice inteleg sa isi faca imagine prin a sustine o problema care nu este a lor, nu trebuie sa cadem toti in aceeasi capcana. Noi romanii ne dam cu parerea despre subiecte cu care suntem absolut paraleli, deci intrebarea este gresit pusa. La subiect vorbind, daca nu afecteaza pe nimeni, nu am nimic impotriva. Dar, spre exemplu, spun un mare NU unor drepturi cum ar fi cel al infierea de copii in familii homosexual. De asemenea spun un mare NU paradelor dezgustatoare si altor evenimente asemenea si un si mai mare NU tuturor persoanelor publice care isi fac imagine sustinand chestii la moda dar cu care, totusi, nu au nici o legatura. Bafta tuturor!
TE 24-Apr-2013 10:48:57
EDI, de ce spui ca are Anonim o minte ingusta?
Ce intelegi tu mai exact prin a avea o minte deschisa?
Eu consider ca Anonim are o minte deschisa.....isi mentine pozitia de dezgust fata de casatoriile intre homosexuali indiferent de tentativa acestui spot, si chiar a doamnei Negrutiu de a sensibiliza spectatorul cu privire la casatoriile homosexuale si chiar la relatile intre homosexuali.
Anonim are o atitudine curajoasa de a isi mentine credinta indiferent daca este politic corect sau nu!
In schimb, tu transmiti un mesaj prin care il critici asupra faptului ca nu e in pas cu trendul. EDI, a avea o minte deschisa nu inseamna sa fi o oaie in turma si sa arati cu degetul pe cine nu face asta!!!! Atitudinea ta corecta(din punctul tau de vedere bineinteles) era sa iti afirmi acceptul fata de homosexuali, apartenenta sau ce te face sa fi de accord cu acestia, si nu sa critici!
Te salut......
Edy 24-Apr-2013 08:59:38
Ai vinde-o si pe mata sa faci bani, doamna ori domnisoara Alina Negrutiu. Sa te ierte Dumnezeu si sa nu-ti dea descendenti homosexuali si lesbiene, pentru ca atunci nu vei avea lacrimi suficiente sa plangi.
Edi 24-Apr-2013 07:46:49
@Anonim.... minte ingusta...

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016