Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Reclama zilei: Cum te face Coca-Cola sa ajungi la fericire?

Tags: marketing, reclama zilei, coca-cola, obezitate

Cum ametesti oamenii de cap si ii faci sa creada ca bautura acidulata cu reteta semi-secreta este sanatoasa sau sustine sanatatea? Nu cu un film educational intepat. Angajezi regizorul uneia dintre cele mai indragite reclame din ultima vreme si creezi o noua lume, miniaturala, fara parti intunecate.
Aceasta este calea intelepata aleasa de Coca-Cola. Compania a semnat un contract cu pe Johnny Kelly, cel care a regizat pentru Chipotle clipul „Back to the Start”, viral pe YouTube. Produsul acidulat este cel care il insoteste pe eroul animat prezentat de-a lungul intregii vieti, fiind motivul pentru care acesta este continuu in miscare.
 
In cazul de fata, fericirea este miscare si vice versa, de la nastere (cand parintii il arunca in aer) si pana cand are propriul copil. 
 
Ideea este fermecator redata in imagini care ne duc inapoi in timp, scena dupa scena, fiind plasate deasupra faimoasei bande rosii branduite de Coca Cola.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016