Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Veniturile Facebook au crescut cu 72% in primul trimestru din 2014

Tags: actiuni, facebook, profit, crestere, platformele mobile, reteaua, companie, reteaua de socializare

O crestere de 72% a veniturilor inseamna pentru Facebook un succes nu numai pentru companie, ci si in fata celor care au continuat sa prevesteasca un sfarsit care, iata, pare mult prea departe de a se produce.

In primul trimestru din 2014, veniturile Facebook au inregistrat o crestere de 2,5 miliarde de dolari, anunta Agerpres. Majorarea promovarii prin intermediul platformelor mobile a facut astfel ca estimarile analistilor care se oprisera la 2,36 miliarde de dolari sa fie depasite.

Noile rezultate, precizeaza sursa, au fost facute publice miercuri seara, odata cu inchiderea sedintei de tranzactionare a bursei din New York. S-a inregistrat in acea zi o crestere a actiunilor Facebook cu 3%, ajungand astfel la 63,05 dolari.

In acelasi timp, se mentioneaza ca platformele mobile au insumat 59% din veniturile din publicitate ale Facebook in primul trimestru din 2014, prin comparatie cu un procent de 30% jn perioada similara din 2013.

La finele lunii martie, potrivit anuntului facut de companie, reteaua de socializare avea 1,28 miliarde de utilizatori activit, iar 1,01 miliarde dintre acestia au accesat Facebook prin intermediul smartphone-urilor si tabletelor.

De asemenea, anunta agentia de stiri, in intervalul ianuarie-martie 2014, profitul net al companiei americane a ajuns la 642 miliarde de dolari de la 219 miliarde de dolari in perioada similara din 2013.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016