Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

De ce nu-ti lasa nimeni comentarii pe site

Tags: site, comentarii, articole, continut, casuta de comentarii

Trucuri, sfaturi, secrete nebanuite si nemaicitite pentru a-i face pe altii sa iti comenteze? Ei bine, asa cum nu poti garanta prea des viralitatea unui video, in acelasi mod nu poti baga mana-n foc pentru un articol care sa aiba garantat comentarii.

Oamenii vor comenta daca vor dori, daca vor avea chef, daca vor considera ca au ceva de spus. Evident, ii poti enerva si atunci poti fi sigur ca o sa-ti lase un comentariu, dar nu cred ca acesta e genul de reactie pe care ti-l doresti pe site.

Dar le poti oferi un continut de calitate si informatii utile, le poti oferi articole care sa ii ajute realmente. Si atunci, chiar daca nu vor comenta de fiecare data, cel putin vei observa o crestere a numarului de vizualizari semn ca cel putin au citit articolul, l-au recomandat si altor oameni sau au revenit asupra lui pentru a-l aprofunda.

Cum spuneam, nu exista garantii in aceasta privinta in afara de continutul de calitate. Si chiar si in aceste situatii exista articole care nu primesc comentarii sau nu atat de multe precum altele.

Vi s-a intamplat, cu siguranta, de multe ori sa cititi un articol foarte bun, sa fiti multumiti de informatia gasita acolo, dar sa nu gasiti necesar sa lasati un comentariu.

E adevarat ca putem trezi interesul cititorilor nu doar prin continut, ci si printr-o problema pe care sa o ridicam la finalul articolului, cerandu-le acestora opinia. Insa, din nou, daca subiectul nu ii va interesa, nu vor binevoi sa raspunda intrebarilor din final.

Va trebui totodata sa verificam si cat de usor poate lasa cineva un comentariu pe blogul sau site-ul nostru deoarece nu putine sunt situatiile in care casuta de comentarii fie nu functioneaza corect, fie cere date de logare pe care cititorul nu doreste sa le ofere.
Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016