Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa muncesti acasa? Realizeaza lumanari decorative handmade!

Tags: lumanari acasa, realizarea lumanarilor, lumanari decorative, fa lumanari decorative, lumanari handmade

Lumanarile decorative reprezinta produse care ne sunt utile si pe care le adoram pentru ca ne infrumuseteaza locuintele, birourile, pentru ca ne relaxeaza si ne ofera o senzatie de armonie deplina. Mai mult de atat, parca nici Craciunul nu este Craciun pana cand nu decoram locuinta cu minim 10-20 de lumanari special concepute pentru aceasta sarbatoare superba.
Si uite asa se fac vanzari in acest domeniu. Apelam la latura emotionala, sensibila a clientilor si reusim sa rentabilizam o afacere in care oricum investim putini bani si putin timp.

Mai mult decat bani si timp, investim resurse precum: energie, creativitate, originalitate. Aceste aspecte ne asigura ca vom avea productii importante de lumanari de calitate superioara, usor de vandut la preturi care sa ne avantajeze pe noi, producatorii de materiale de calitate.

Si pentru cei care vor sa dea o sansa unui hobby interesant, vestile sunt bune. Putem realiza lumanari decorative la domiciliul personal, dupa terminarea programului de lucru, in timpul liber, in concediu, in apropierea sarbatorilor mai importante.

O alta optiune care ne atrage interesul in mod clar este cea de a scoate si bani de pe urma acestei activitati. Si putem, atata timp cand avem productii importante, de calitate si la preturi corecte. Si totul devine posibil atunci cand stim cum sa procedam, cand detinem informatiile care sa ne ajute sa realizam, promovam si sa vindem lumanari handmade!

Pentru cei interesati, ghidul "Realizarea lumanarilor handmade" este disponibil si aici. In cadrul sau vom gasi informatii referitoare la tehnologia confectionarii lumanarilor, la diverse tipuri de lumanari, la reglementarile referitoare la confectionarea lumanarilor, realizarea planului de afaceri si nu numai.
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 3.21 din 5 - 7 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016