Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Extensii utile pentru Google Chrome

Tags: extensii chrome, pr, vanzari, extensii utile, chrome, browser

Google Chrome a devenit cel mai popular browser web din lume, detinand o treime din cota de piata globala, conform StatCounter. Aceasta popularitate este datorata in mare parte vitezei de functionare, nivelului ridicat de securitate oferit si numeroaselor functii utile de care dispune browserul.
Chrome dispune de asemenea de o serie de extensii extrem de utile. Urmatoarele extensii pot fi folosite pentru imbunatatirea performantei si a productivitatii la locul de munca si acasa, eficientizarea email-urilor si facilitarea multitasking-ului.
 
BananaTag
Aceasta extensie este ideala pentru cei care isi cauta un job sau pentru profesionistii din domeniul PR, deoarece permite monitorizarea email-urilor trimise. Utilizatorul este notificat cand destinatarul primeste email-ul si il deschide. Extensia ofera de asemenea informatii privind numarul de accesari al link-urilor dintr-un mail. BananaTag poate monitoriza maxim 5 email-uri trimise pe zi in modul gratuit si pana la 100 de email-uri pe zi contra cost.
 
Boomerang
Aceasta extensie permite programarea trimiterii email-urilor la o data sau o ora ulterioara. Permite de asemenea verificarea starii unui email si programarea unor notificari, totul in interiorul Gmail.

Rapportive
Aceasta extensie este ideala pentru persoanele care lucreaza in vanzari, relatii publice sau in alte domenii ce presupun interactionarea permanenta cu oameni noi. Atunci cand introduci o adresa noua de email in Gmail, aceasta extensie extrage din profilurile de LinkedIn, Facebook si Twitter ale utilizatorului respectiv informatii relevante, inclusiv fotografii de profil, experienta profesionala, tweet-uri recente, afisandu-le in lateral.

Chrome to Mobile
 Aceasta extensie permite trimiterea paginilor web din browserul Chrome instalat pe computer pe alte dispozitive mobile, precum tablete sau smartphone-uri. Este o modalitate simpla de a trasfera informatii de pe desktop sau laptop pe dispozitive mobile.
 
PanicButton
Destinata persoanelor care obisnuiesc sa faca multitasking, aceasta extensie permite trecerea de la un tab la altul si ascunderea tab-urilor. Cu un singur click, utilizatorul poate ascunde toate tab-urile deschise, iar apoi, printr-un alt click, le poate restabili.
 
Email This Page
Adaugati aceasta extensie in browserul Chrome pentru a trimite cu usurinta prin email orice pagina web. Odata instalata extensia, in toolbar va aparea o iconita care va permite trimiterea prin email a oricarei pagini web, folosind adresa de email personala.
 
Sursa: Mashable
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016