Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 sfaturi de SEO care iti ofera un start eficient

Tags: seo, flash, optimizare, motoare cautare, linkuri

Strategiile aplicate in SEO sunt nenumarate, iar eficacitatea acestora variaza si in functie situatiile in care sunt aplicate. Mai exact, chiar daca o tehnica SEO va functiona intr-un caz, nu inseamna ca aceeasi procedura va da roade intr-o situatie noua.
1. Tocmai de aceea este foarte important sa verifici mai intai in ce masura functioneaza eforturile de optimizare pe care le depui constant. Ar trebui sa verifici astfel in mod regulat rankingul paginii tale pentru a vedea de unde ajung utilizatorii pe pagina ta, precum si pentru a identifica termenii inscrisi de acestia in motoarele de cautare.

2. De asemenea, cuvintele-cheie ar trebui plasate strategic in cuprinsul unui site: in titluri, continut, URL-uri si denumirile imaginilor. Gandeste-te intotdeauna la aceste cuvinte-cheie ca la niste termeni de cautare. De exemplu, ce ar tasta cineva in Google dorind sa afle tocmai informatia pe care o furnizezi tu?

Cu toate acestea, chiar daca optimizarea cu ajutorul cuvintelor-cheie reprezinta un important element de SEO, a face abuz de folosirea acestora poate avea tocmai efectul invers si poate incadra articolul in randul celor supra-optimizate.

3. Pentru a creste traficul paginilor individuale din cadrul unui web site, linkurile interne sunt un aspect care nu trebuie sa fie neglijat. Utilizarea linkurilor interne ar trebui sa devina astfel aproape un reflex si ar trebui create tot timpul linkuri care sa trimita in articole recente, fiind astfel in permanenta folosit si continutul inclus in arhiva.

4. O harta a site-ului te va ajuta sa organizezi mult mai bine intregul continut. Paginile ar trebui listate in mod cat mai organizat si ar trebui sa existe linkuri catre paginile principale din site. Motoarele de cautare vor reusi astfel sa iti gaseasca site-ul mult mai repede si sa realizeze conexiuni rapide.

5. Fereste-te de aplicatia Flash! Chiar daca Flash-ul arata frumos pe orice site, nu imbunatateste cu nimic optimizarea unui site. Pentru rezultate cat mai bune afisate in motoarele de cautare, specialistii in SEO recomanda ca utilizarea Flash-ului sa fie efectuata cat mai rar.

In momentul in care se tine cont de astfel de reguli simple, eficacitatea SEO creste in mod vizibil. Chiar daca rezultatele nu apar intotdeauna in cel mai scurt timp, rankingul unei pagini va fi influentat pozitiv daca aceste strategii sunt mentinute intr-un ritm constant.

Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016