Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru toti, la alegere! Iata cum faci bani in 2013!

Tags: afaceri, idei de afaceri, idei afaceri, afaceri handmade

In 2013 ne-am decis sa ne luam viata in propriile maine. Ne vom ocupa de viitorul nostru mai inainte de toate si primul pas este cel de a ne valorifica abilitatile si competentele, de a investi in ele acum! Si optiuni sunt indeajuns de multe, slava cerului! Bani si timp sa avem sa le valorificam...
Iata si cateva dintre cele mai interesante idei de afaceri pentru 2013, idei pe care sa le puneti in practica pentru profit substantial:

1. Afaceri banoase cu ciuperci Champignon
- Ciupercile Champignon sunt din ce in ce mai des consumate in stare proaspata, congelate sau in saramura. Cererea este mare si nivelul competitional este inca moderat.

2. Cultivarea arbustilor fructiferi in sistem ecologic: afine, mure, zmeura, coacaze, corn, agrise, smochine, capsune, catina, trandafiri de dulceata si nu numai.

3. Afaceri agricole originale: Goji, Aronia si merisoare, trei fructe valoroase pe care le cultivam si in Romania si care se vand la preturi de cca 70-80 de lei pe kilogram.

4. Cultivarea ciupercilor Pleurotus - Ciupercile Pleurotus sunt si ele atractive pentru vegetarieni si pentru cei care vor sa se mentina sanatosi. Sunt ciuperci putin diferite fata de champignon, si din punctul de vedere al gustului si al preturilor de comercializare.

5. Cum sa iti deschizi o cafenea - Afaceri de viitor clar daca ai produse de calitate, la preturi corecte, o atmosfera placuta si servire de calitate.

6. Cum sa iti deschizi o shaormerie. Un spatiu mic, ingrediente de calitate, preturi corecte si servire ireprosabila ... iata aspectele pe care sa pui accent pentru succes in acest domeniu.

7. Cultivarea legumelor in sistem ecologic - O alta serie de idei de afaceri pentru mediul rural. Daca ai teren, oricat de mic ar fi, el poate fi valorificat prin cultivarea unor soiuri de interes pentru romani: broccoli, andive, spanac, salata, ceapa de frunze si nu numai!

8. Realizarea de lumanari handmade, decorative - Iata o afacere pe care o putem pune in aplicare chiar la domiciliul personal. Investitiile banesti sunt reduse, eforturile sunt moderate si profiturile pot fi mari daca avem un raport bine calibrat din punct de vedere al calitatii produselor si corectitudinii preturilor.

Mult succes si afaceri profitabile!
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

giurgiu gheorghe 06-Mar-2013 14:04:07
Ok, aceste afaceri au fost si sunt de actualitate in fiecare an. Problema este cati dintre noi facem pasul care ele.
Cred ca ar trebui sa incepem mai intai cu educatia antreprenoriala, sa-i facem pe toti cei din jur sa inteleaga ca aceste afaceri sunt pentru ei si nu numai pentru anumiti profesionisti.

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016