Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

VIDEO: Cateva strategii neconventionale de promovare

Tags: strategii neconventionale, viral, youtube, campanii virale

Cand vine vorba de promovare, exista o multime de tehnici si principii SEO care te pot ajuta sa intaresti prezenta site-ului tau in rezultatele de cautare ale lui Google, Yahoo sau ale altor motoare de cautare.
Cu putina creativitate, strategiile de promovare mai putin conventionale pot duce in final conduc la acelasi rezultat: promovarea afacerii tale, mai mult trafic, mai multi prospecti, mai multi clienti.

Iata cateva dintre ele:

Inscriptionari articole vestimentare
Cu siguranta ai vazut la cineva sau poate ai avut chiar tu un tricou, o sapca, o bluza etc. pe care era inscriptionata adresa vreunui site. Si tu ti-ai putea promova site-ul in acest fel. Ai putea crea un viral oferind gratuit unei echipe de fotbal astfel de tricouri sau ai putea dona sepci cu adresa site-ului tau asa cum fac si politicieni in campanie electorala.
 
Ideal ar fi ca astfel de articole sa fie expuse la ocazii si evenimente care au legatura cu bransa in care activeaza site-ul tau.
 
Creeaza un viral
Creeaza un filmulet interesant, posteaza-l pe YouTube iar in el scrie discret si chiar indeamna vizitatorii sa intre pe site-ul tau pentru detalii. Cheia succesului este aici calitatea filmuletului (astfel incat vizitatorii sa fie interesati sa-l dea mai departe) si concordanta dintre film si tematica site-ului. 
 
Ofera continut gratuit
Ofera in mod gratuit continut spre alte site-uri. Poate fi vorba de articole sau de carti online, in ele vei insera cel putin un link spre site-ul tau. Astfel vei obtine link-uri si vizitatori de pe alte site-uri. Si aici secretul este calitatea articolelor pe care le scrii. Nimeni nu e interesat sa pastreze materiale pur publicitare sau prea scurte pe site-ul lui, de aceea trebuie sa te concentrezi pentru ca articolul tau sa fie cu adevarat util si sa arate bine.
 
Pastreaza-ti concentrarea
Nu te lasa atat de absorbit de munca si de creativitatea de a concepe astfel de materiale in asa fel incat sa te lasi distras de la scopul principal. Scopul principal este promovarea site-ului nu sa iei vreun premiu pentru creativitate sau scris. In caz contrar risti sa te epuizezi, sa iti irosesti forta creativa si in final sa lasi totul balta.
 
Nu copia
Nu copia de la concurenta, ci fii creativ. Originalul este tot timpul apreciat.
 
Asociaza-ti numele cu cel al unor VIP-uri
Daca ai printre clientii sau vizitatorii tai persoane importante, vedete, VIP-uri, etc. nu le tine ascunse pentru tine (doar in cazul in care te leaga un contract de confidentialitate). Fii insa discret pentru a nu fi caracterizat ca laudaros. Si mai ales sa nu minti! Altfel rezultatul va fi exact opus celui scontat.
 
Aceasta lista nu este exhaustiva, ci poate continua. Tot ce-ti trebuie este sa fii creativ. Rezultatele unor astfel de campanii virale, neconventionale, pot dura ani intregi, atata timp cat creatia ta va fi inca in circulatie.
Autor: Marketing Portal


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016