Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

PlimbCaini - S-a lansat ghidul care te invata cum sa faci bani din plimbat caini!

Tags: plimb caini, plimbat caini, afacere plimbat caini

Da, nu este o gluma. Chiar se fac bani din plimbat caini, cainii altora, desigur. Ca pe ai tai trebuie sa ii plimbi tu, pe gratis. Dar ce se intampla cu acei proprietari de caini care nu au timp de plimbari, care muncesc mult si ajung seara tarziu istoviti si numai de plimbat cainele nu mai au chef, care vor sa doarma dimineata ca sefii si sa ii lase pe altii sa se ocupe de acesta sarcina.
Adevarul este ca ne-am luat caine pentru ca iubim aceste animale fantastic de inteligente, loiale, dragastoase, jucause. Dar nu avem timp sa le acordam atentia de care au ele nevoie si stim ca un animal tinut in casa prea mult timp zilnic este unul chinuit! Asa ca suntem gata sa dam bani unui profesionist care sa impace si capra si varza.

Pentru cei care nu stiu, in tari straine, acest job are deja un trecut lung si multi sunt cei care scot bani din aceasta activitate. Multi plimba cate 6-7 caini odata si aduna 6-7 comisioane in doar 2-3 ore de munca. Si asta este tot. Nu ai sediu, nu ai angajati ( daca vrei sa faci totul pe cont prorpriu), nu ai furnizori, nu ai parte de multe batai de cap, cum se intampla in cazul altor afaceri.

Si daca sunteti interesati sa aflati mai multe despre o astfel de afacere, iata ce contine ghidul "O afacere cu potential urias in 2013 - Plimbatul cainilor":

-  Toaletarea cainilor
- Gazduirea cainilor
-  Dresajul canin (ai nevoie de calificare!)
-  Petrecerea unui timp suplimentar cu cainele
-  Ingrijiri medicale pentru caini
-  Sugestii profesioniste pentru un job care te recompenseaza material imediat!
-  Sfaturi de calitate pentru ca tu sa poti oferi servicii de acelasi gen! Vei deveni, in cel mai scurt timp, un plimbator de caini profesionist!
-  Idei utile despre tarife, solutii pentru a-ti dezvolta jobul pe parcurs.
-  Cum sa intri in aceasta competitie fara niciun risc. Un factor important: concurenta din zona.
-  Opinii de bun-simt pentru atragerea clientelei, dar si aspecte demne de retinut si de controlat atunci cand te decizi pentru asemenea afacere.

Ghidul este disponibil si aici >>>> "O afacere cu potential urias in 2013 - Plimbatul cainilor" >>>>
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.32 din 5 - 14 voturi.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016