Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Visezi sa devii organizatoare de petreceri, nunti, botezuri si alte evenimente speciale? Acum se poate!

Tags: organizare evenimente, afacere organizare evenimente, organizare de nunti, organizare botezuri, organizatoare petreceri

Visam sa devenim organizatoare de nunti de mult timp, de foaaarte mult timp. Poate si dupa atatea filme in care protagonistele aveau acest rol super tare, poate si pentru ca activitatea este cu adevarat superba, poate si pentru ca ne-am cam saturat sa fim angajate si sa lucram pentru visul altcuiva.
La urma urmei, visul nostru cand incepe? Cand o sa avem si noi afacerea noastra care sa ne aduca profituri frumusele, faima si bucuria ca suntem stapane pe destinul nostru?

Vesti bune: Putem sa ne infiintam o firma de organizare de evenimente speciale mai devreme decat ne-am propus si asta pentru ca acum avem alaturi cel mai tare sfatuitor. Este ghidul "Firma de organizare de evenimente speciale", o lucrare care cuprinde informatiile esentiale pentru un start-up ca la carte!

Si trebuie sa recunoastem ca nu discutam despre o afacere pe care sa o cladesti pocnind din degete. Nu e ca si cum ai sta la birou si toate s-ar aseza in fata ta. Clientii nu vin singuri, evenimentele speciale nu se organizeaza singure, site-ul nu se construieste de la sine si tot asa ...

Ati priceput ideea. Este nevoie de un om care sa cunoasca mersul industriei, care sa stie de cati bani are nevoie, ce pasi sa urmeze, cum se infiinteaza o firma, ce servicii sa ofere, ce nivel de competitie exista in industrie, ce politica de preturi sa detina, cum se construieste un plan de afaceri si cum se mentine fluxul de numerar in echilibru perfect ...

Iata cateva aspecte esential de cunoscut pentru ca aceasta afacere sa dea roade. Ghidul "Firma de organizare de evenimente speciale" va ofera astfel de informatii, date concrete care sa va ajute sa puneti pe hartie si in aplicare, un plan de bataie pentru o afacere ce va poate imbogati!

Consultati pagina de prezentare a ghidului chiar aici si decideti daca afacerea este sau nu pentru dvs!
Autor: Anastasia Ionescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016