Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SOS! Cum sa eviti dezastrele SEO

Tags: campanie seo, optimizare seo, optimizare site, eroare 404

O campanie SEO bine optimizata poate contribui la succesul si dezvoltarea rapida si armonioasa a afacerii tale. De aceea, trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita inca de la inceput.
Optimizarea SEO te va ajuta sa ramai constant pe primele locuri in cautarile de pe Google, astfel vei ajunge la un numar mare de utilizatori de internet, iar traficul site-ului tau va creste semnificativ!
 
Voi prezenta trei dintre cele mai comune greseli de optimizare a site-urilor, pe care trebuie neaprat sa le eviti:
 
1. Eroarea 404
 
Acest tip de eroare este cel mai des intalnita de utilizatorii care navigheaza pe internet si in acelasi timp si cea mai stresanta. Verifica zilnic paginile principale ale site-ului si elimina bug-urile, pentru a evita astfel de erori. De asemenea, continutul postat care este sters ulterior, va declansa aparitia acestei erori atunci cand link-ul respectiv va fi afisat
 
Multi administratori de site-uri au recurs la metode creative si originale pentru a afisa eroarea 404 astfel incat sa nu fie atat de enervanta pentru utilizatori. Iata cateva exemple:






2. Nu folosi tag-uri identice
 
Tag-urile utilizate in titlu sunt cele mai importante pentru o indexare si optimizare corecta a site-ului tau, de aceea, cel mai indicat este sa formulezi titlul, astfel incat termenii de baza sa fie cat mai aproape de inceput, fara insa sa se repete. De exemplu: Bacalaureat 2014: elevii au inceput pregatirea suplimentara.
 
3. Redirectioneaza continutul
 
Un articol de mare interes pentru cititorii tai este cea mai buna sursa de furnizare a traficului catre alt tip de continut postat pe site-ul tau, prin intermediul link-urilor de legatura. Asadar, atat in continutul textului, cat si la finalul articolului, poti face recomandari cititorilor catre un alt text din domenii asemanatoare.


Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016