Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Targ virtual de cariera pentru cunoscatorii de limbi straine!

Tags: foreign language career fair, limbi straine, internship, traineeship

In perioada 7 februarie - 10 martie 2013, website-ul de cariera HiPo.ro este gazda primei editii a targului virtual de cariera pentru cunoscatorii de limbi straine - Foreign Language Career Fair, noteaza Ziare.com.
Platforma online este special destinata  interactiunii intre angajatori si studenti, profesionisti si cunoscatori a cel putin unei limbi straine si care au nevoie de un loc de munca.

Utilizatorii interesati pot vizita platforma si pot obtine mai multe informatii despre angajatori vizitandu-le standurile virtuale si consultant ofertele de job-uri.

Foreign Language Career Fair pune la dispozitie programe de internship si traineeship pentru studenti, masteranzi sau proaspat absolventi vorbitori de limbi straine, job-uri entry level, mid level si pozitii destinate seniorilor, mai noteaza sursa citata.

Care sunt limbile straine pentru care este cel mai mare interes? Se cauta vorbitori de limba engleza, de limba franceza, germana, spaniola, italiana, portugheza, maghiara, rusa, turca, greaca, poloneza, olandeza, ceha, sarba, slovena, slovaca, macedoneana, ucraineana, croata, albaneza, bulgara, araba.

Ce companii vor avea stand virtual de angajatori in cadrul Foreign Language Career Fair? Discutam despre jucatori grei, precum DELL, Genpact, HumanGest, Oracle, Bosch, HP, Ubisoft si nu numai.

Cum candidezi pentru un post in cadrul unei companii de interes? Completezi un CV si il depui pe HiPo.ro, in cadrul standului virtual al angajatorului dorit.

Mult succes si spor la cautari!


sursa foto: www.sxc.hu

Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 1 comentarii

Bunicu 20-Feb-2013 09:41:11
Esti curioasa sa afli ?

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016