Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 10 cele mai creative cover-uri pentru pagina de Facebook

Tags: facebook, cover facebook, poze facebook, imagini facebook

Reteaua de socializare Facebook s-a dezvoltat rapid, la nivel mondial si deja a devenit un fenomen, despre care am putea spune ca provoaca dependenta.
In acest moment, in Romania sunt peste 7.200.000 de utilizatori Facebook, conform datelor facebrands.ro, care petrec in medie intre 2-5 ore pe zi pe reteaua sociala.

Dintre cele mai frecvente obiceiuri ale utilizatorilor amintim postarea fotografiilor, check-in-ul si schimbarea statusului. Cea mai dificila alegere este insa cea a cover-ului, adica imaginea din partea de sus a profilului, pe care o vedea prima oara o persoana care ajunge pe pagina.

Din acest motiv, va prezentam o sursa de inspiratie, cu cele mai creative, amuzante si originale fotografii folosite pentru cover-ul paginii de Facebook:

Ekkapong Techawongthaworn



Ally Moffatt



Antonio Fadda



Emanuele Bartolomucci



Giuseppe Draicchio



Fabio Maravilla



Andin Hoti



Jorgen Broms



Richard Karstrom



Graziano Vincini



sursa foto


Autor: Mihai Georgescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016