Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 companii cu cele mai dificile interviuri de angajare

Tags: interviu de angajare, rata de dificultate, nivel de satisfactie, reducerea costurilor

Angajarea unui manager reprezinta o experienta destul de grea pentru orice companie, deoarece in timpul interviului de angajare trebuie sa iti provoci candidatii astfel incat sa obtii ce este mai bun de la ei, dar si sa le testezi abilitatea de a gandi atunci cand sunt presati de anumiti factori.
Pentru a putea afla care sunt copaniile care detin cele mai grele metode de angajare am intocmit un top al celor mai dificile dintre acestea.

Iata topul celor cinci companii cu cele mai grele interviuri de angajare:

1. McKnsey & Company

Rata de dificultate a interviului de angajare este de 3.9 iar raspunsurile negative la angajare sunt in procent de 13%. Mai mult decat atat, nivelul de satisfactie al angajatilor este de 4.1. Cea mai grea intrebare din timpul interviului a fost: " Avem trei produse: rosii, masini de lux si tricouri. Care este taxa adaugata care se aplica pentru fiecare tip de produs in parte?".

2. Boston Consulting Group

In ceea ce ii priveste pe cei de la Boston Consulting Group, rata de dificultate a interviului este de 3.8, iar raspunsurile negative vin in procent de 10% din partea angajatorului. Angajatii au declarat ca sunt multumiti de angajator la un nivel de 4.1. Cea mai grea intrebare intalnita la un interviu acordat de aceasta compania a fost: " Cate persoane ar folosi un medicament pentru prevenirea pierderii parului?".

3. Oliver Wyman

Cu o rata de dificultate de 3.7 si un nivel de satisfactie al clientilor de 3.6, compania Oliver Wyman are un procent de 9% al inamplarilor mai putin placute in timpul interviurilor. Se pare ca cea mai dificila intrebare pusa in timpul interviurilor a fost : " Care este potentialul profit al serviciilor de internet wireless in avioane?".

4.  A.T. Kearney

Rata de dificultate a interviurilor de angajare este de 3.7 iar clientii s-au declarat multumiti de aceasta companie la un nivel de 3.4. Mai mult decat atat, experientele negative din timpul interviurilor la aceasta companie au fost intr-un procent de 12%. Cea mai complicata intrebare pusa in timpul interviurilor a fost : "Dupa reducerea costurilor de achizitie pentru materiile prime, va puteti gandi la un alt mod de a reduce costul unei bucati de ciocolata?".

5. Google

Rata de dificultate a interviurilor de la compania Google este de 3.5, iar experientele neplacute din timpul acestora se regasesc la un nivel de 18%. Cu toate acestea, angajatii se declara multumiti la un nivel de 4.1. Cea mai grea intrebare adresata la un astfel de interviu a fost : " Cate hoteluri sunt in Statele Unite ale Americii?".

Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016