Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Unde isi promoveaza produsele afacerile mici?

Tags: promovare, afaceri mici, social media, produse, website, magazine, publicitate, buget

Daca afacerea pe care o conducem e inca la inceput sau nu are dimensiuni foarte mari, e foarte posibil sa nu dispunem de un buget foarte mare pentru publicitate. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne promovam brandul ca si cum am fi cei mai buni de pe piata, oferind in acelasi timp si o calitate crescuta a produselor sau serviciilor aferente afacerii.
Afacerile mici se pot promova foarte simplu, prin costuri reduse, folosind resurse pe care le au la indemana si incercand sa obtina cele mai bune rezultate fara sa vada in lipsa unui buget o piedica in promovare:

1. Produse.

Unele informatii referitoare la alte produse pot fi afisate in mod ingenios pe ambalajele altor produse pe care le vindem. In plus, in interiorul cutiilor pot fi adaugate mici suprize alaturi de mini-cataloage sau mostre de la alte produse.

2. Magazin.

Cei care detin magazine mici pot folosi postere pentru a informa clientii cu privire la unele produse noi sau servicii pe care isi doresc sa le promoveze. Un produs asupra caruia dorim sa atragem atentia poate fi oferit mai intai ca mostra sau pentru degustare daca este un produs comestibil.

3. Website.

Promovarea prin intermediul website-ului este esentiala si ne poate ajuta sa ducem produsele in fruntea listei de competitori. Fie ca vorbim de bannere pe care le putem face, de articole de prezentare, de reduceri sau participari la evenimente, un website este un mod ideal de a comunica acele informatii care pot aduce afacerii noastre un plus de valoare.

4. Social media.

Retelele si canalele de socializare se afla intamplator la capatul listei deoarece reprezinta o modalitate foarte puternica si eficienta de promovare. Atunci cand calitatea produselor noastre este cea asteptata si promisa clientilor, social media ne ajuta sa ne promovam afacerea prin clientii multumiti de achizitiile facute. Putem organiza concursuri in online si putem oferi premii, ajutand astfel sa se raspandeasca stirile de bine despre afacerea noastra.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016