Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Studentii la ASE intra in era alertelor prin SMS, datorita Orange

Tags: oferta, orange, studenti, ase, note, examene, sms

Devine mult mai usor sa fii student in Romania, mai ales daca esti inscris la ASE. Orange Romania, in parteneriat cu Academia de Studii Economice din Bucuresti, a lansat oferta prin care studentii pot afla notele de la examene prin SMS.
Notele pot fi aflate imediat ce au fost afisate pe pagina personala. In plus, studentii pot primi gratuit informatii despre modificarile de orar, dar si despre alte noutati privind facultatea lor.
Pentru a intra in posesia informatiilor dorite, studentii trebuie sa se inscrie in comunitatea ASE prin trimiterea numarului matricol prin SMS la numarul 273 de pe cartela Orange PrePay sau de pe abonamentul Orange, taxat cu tarif normal.
 
"Studentii reprezinta un public activ si foarte important pentru noi. Ei sunt in continua miscare, insa isi doresc sa fie tot timpul la curent cu ultimele stiri. Oferta lansata continua seria de proiecte dedicate studentilor de la ASE, precum balurile bobocilor si Liga Economistului, si vine in intampinarea nevoii de a afla cat mai repede nota de la examen sau noutatile din facultate, oriunde s-ar afla. Acesta este un proiect pilot pe care ne dorim sa il extindem in timp si in celelalte universitati din Romania" a declarat Florin Popa, Sales&Distribution Director, Orange Romania.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016