Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Top 5 cele mai noi afaceri din America

Tags: afaceri din america, idei de afaceri, afaceri de succes

An de an orasele din America continua sa ne surprinda cu inovatia afacerilor lor. Orase precum Philadelphia, Chicago si San Francisco au descoperit noi modalitati de a reinventa localuri banale, precum restaurantele sau magazinele si afacerile de dimensiuni mici din toata America.
Unele din aceste afaceri au inovat chiar si modul in care aleg sa isi construiasca sediul. De exemplu, unele magazine sunt construite din caramizi si mortar, in timp ce magazinele mobile au scari si roti. De asemenea, nu trebuie sa uitam nici de afacerile online, care s-au dezvoltat foarte mult in ultimul timp.
 
Iata cele mai la moda afaceri noi din America:
 
1. World 8
 
World 8 este un magazin foarte mare de jocuri video din carierul coreean din Los Angeles. Ce este atat de uimitor la acest magazin este faptul ca ofera o varietate larga de produse, de la ultimele aparute pana la primele jocuri video aparute vreodata. Mai mult decat atat, in magazin se pot gasi si jocuri de colectie pe care orice iubitor si le-ar dori acasa.
 
2. Wilson & Wilson
 
Este un local in care practic te duci pentru a discuta cu cei care te insotesc. In ziua de astazi, rar poti gasi un local in care muzica sa nu fie data tare si sa poti purta o discutie normala cu cei care sunt cu tine. Ceea ce face aceasta locatie speciala este ca in incinta se afla atat o biblioteca, cat si un loc special pentru degustarile de Bourbon.
 
3. The Wet Whistle
 
The Wet Whistle este un magazin situat in East Austin. La prima vedere ai putea spune ca este o simpla bacanie, insa nu este asa. In acest magazin poti gasi cafea de calitate, produse de la fermieri, produse pentru vegetarieni dar si apa proaspata provenita din anumite parti ale lumii.
 
4. Warn
 
Este un butic special din New York si se afla in apropierea cartierului NoLita. Warm gazduieste o selectie aparte de piese de arta, precum haine, accesorii dar si cadouri pentru cei dragi. De asemenea, in cadrul acestui magazin se pot gasi si parfumuri frantuzesti si lucruri specifice unor colturi din lume, care inspira cultura locurilor de unde provin.

 
Autor: Ana Tudor


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.17 din 5 - 95 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016