Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ai teren? Iata 3 afaceri profitabile in 2013!

Tags: afaceri, dezvoltare strategica, ferme de pastrav

Multi romani detin teren in acest moment si multi se pregatesc sa achizitioneze unul cat mai rapid. Terenurile arabile si cele nearabile constituie surse potentiale de profit substantial, fie ca vom cultiva plante medicinale si aromatice, flori decorative, arbusti fructiferi sau vom infiinta o ferma de bivolite sau iepuri pentru comert ca animale de companie.
Iata si cele trei afaceri pe care specialistii vi le recomanda in 2013, trei proiecte cu sanse maxime de dezvoltare strategica:

Afaceri cu ciuperci – cum sa faci bani atunci cand nu ai spatiu? Daca ai teren nearabil, o hala, o pivnita, un grajd dezafectat, iata o solutie ideala pentru 2013. Poti cultiva ciuperci pentru ca aceasta cultura aduce si cel mai mare randament pe metru patrat. La o cultura intensiva de ciuperci se obtin 5-6 recolte pe an.

Mai mult, tinem cont si de faptul ca in acest domeniu, concurenta este redusa. Cererea de ciuperci este de 26 de ori mai mare decat oferta!

Cultivarea de plante medicinale – o eco-afacere cu profit anual de 45.240 de euro. Nu ne mira deloc faptul ca romanii si strainii se orienteaza in mod clar catre consumul de plante medicinale, ceaiuri, tincturi si nu numai. Preferam sa dam mai putini bani pe produse sanatoase, fara efecte adverse si la indemana tuturor.

Pentru cei ce detin capital de investitii, cultivarea de plante medicinale si aromatice este una dintre cele mai bune idei de afaceri pentru Romania!

Pastravaria - o afacere cu investitie destul de serioasa, dar si cu profituri mari! Cererea de peste pe piata romaneasca creste an de an in ritm accelerat iar in Romania, productia de peste a scazut. Fermele de pastrav, de salau sau de somn ar fi toate pline de potential de profitabilitate si numeroase sanse de dezvoltare!
Autor: Adela Simonescu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016