Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

La ce sa avem grija daca vrem sa fim fericiti

Tags: fericire, dezvoltare, decizii, echilibru

Vorbim adesea despre cum sa fim mai fericiti, mai buni, despre cum sa ne simplificam viata, despre cum sa gasim acel echilibru care sa ne implineasca.
Exista si lucruri pe care le facem si care ne garanteaza... nefericirea. Acestea sunt doar unele dintre ele si poate ca, odata identificate, ne va fi mai usor sa ne ferim de ele:

1. Ii lasi pe oameni sa iti invalideze sentimentele.

Ceea ce simti tu este real si este real pentru ca tu simti asta. Nimeni nu poate si nici nu are dreptul sa micsoreze importanta acestor sentimente. Nimeni altcineva nu traieste in corpul tau si nimeni altcineva nu vede viata prin ochii tai. Nimeni altcineva nu a trecut prin experientele tale asa ca nimeni nu are dreptul sa iti dicteze modul in care ar trebui sa simti.

2. Regreti fiecare greseala pe care ai facut-o.

Daca regreti unele dintre deciziile pe care le-ai luat in trecut, incearca sa fii mai bland cu tine. La vremea aceea, ai incercat sa iei alegerea cea mai buna in functie de cunostintele pe care le aveai atunci. Ai ales calea cea mai buna in acel moment. Daca ar trebui sa iei acum acele decizii, cu intelepciunea acumulata intre timp, ai face alte alegeri. Asa ca nu te mai judeca atat de aspru si aminteste-ti ca timpul si experienta au un mod minunat de a ne face sa crestem, sa invatam si sa stim cum sa alegem mai bine astazi.

3. Crezi ca cei pe care ii ai acum langa tine vor fi mereu aici.

Intr-o buna zi, va fi cineva de care ti se va face un dor cumplit. Iar dorul acesta nu va avea nimic de a face cu perioada care a trecut de cand ai vazut persoana aceea ultima oara. Va fi despre cat de mult iti vei dori ca acel cineva sa fie acolo, langa tine. Asa ca fa-ti acum timp pentru oamenii importanti din viata ta si bucura-te din plin de timpul petrecut alaturi de ei.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016