Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 lucruri ce nu ar mai trebui postate pe Facebook

Tags: facebook, postari, utilizatori, mesaje personale, postari inadecvate

Ne place sa impartasim informatii personale pe Facebook si nu numai: link-uri catre articole amuzante, fotografii interesante, actualizari de stare, citate celebre, etc. Dar te-ai gandit vreodata ca poate nu toti prietenii din lista apreciaza ceea ce distribui tu?
In continuare, iti prezentam 5 lucruri ce nu ar mai trebui distribuite pe Facebook, deoarece ii enerveaza pe ceilalti sau pur si simplu nu isi au rostul:
 
1. Mesaje personale adresate iubitului/iubitei
Esti indragostit/a. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa adresezi mesaje intime iubitului sau iubitei in vazul tuturor. Trimite-i un SMS, un email sau un mesaj privat, orice altceva. Nu trebuie sa stie toti prietenii tai din lista cat de dor iti este de respectivul/respectiva. Nu doar ca nu intereseaza pe nimeni, dar ii si enerveaza pe majoritatea utilizatorilor.
 
2. Sa te plangi cat de mult nu iti place Facebook-ul
Daca nu faci altceva decat sa iti exprimi nemultumirile cu privire la setarile de confidentialitate Facebook si la tot ce nu iti convine, atunci de ce mai ai in continuare cont? Nu folosi Facebook-ul pentru a-ti exprima nemultumirea fata de Facebook – vei parea ipocrit si ii vei enerva cu siguranta pe ceialalti.
 
3. Sa ceri bani / sponsorizari
E de admirat ca ti-ai pornit propria afacere sau ai dezvoltat un nou website. Insa evita pe cat posibil sa le ceri prietenilor sa te ajute cu bani prin intermediul retelei de socializare. Nu cersi admiratie si nu cere sprijin financiar – prietenii vor fugi de tine.
 
4. Aniversari romantice/ Anuntarea logodnei
Daca tocmai te-ai logodit, nu inseamna ca trebuie sa te lauzi pe Facebook si sa iti exprimi marea dragoste fata de partener. Chiar si tu esti constient ca doar cativa prieteni apropiati vor fi cu adevarat entuziasmati de vestea ta. Restul “prietenilor” din lista vor gasi toate aceste mesaje ca fiind enervante si vor considera ca cersesti atentie si like-uri. Acelasi lucru este valabil si in cazul aniversarilor romantice. Nimanui nu ii pasa ca ai implinit tu 4 luni de relatie.
 
5. Sa anunti cat de mahmur esti dupa ce ai petrecut aseara
Nu, chiar nu ii pasa nimanui cat ai baut tu aseara si cat de mahmur esti a doua zi. La fel cum nu ne pasa nici daca ti-ai luat angajamentul “sa nu mai bei niciodata”. Pastreaza detaliile pentru tine si pentru prietenii apropiati care iti impartasesc “apucaturile”. Restul prietenilor din lista se vor simti doar ofensati de astfel de postari.
 
Si lista ar putea continua la nesfarsit. Ideea este sa nu postezi informatii pe care marea majoritate a prietenilor nu le vor gasi interesante si, in general, sa te gandesti de doua inainte sa postezi orice. Nu de alta, dar nu stii niciodata cand acel lucru se poate intoarce impotriva ta.
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016