Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ads Manager: noua optiune pentru cei care dezvolta afaceri si folosesc Facebook pentru promovare

Tags: ads manager, ios, facebook, optiune, reclamele, afacerile, apple stores

Putini sunt cei care nu au decis sa foloseasca inca reteaua de socializare pentru promovare. Vorbim deja de ani de zile de afaceri care s-au construit si s-au dezvoltat in intregime pe Facebook.

In afara de acestia, cei care au ales sa isi faca promovare prin intermediul Facebook sunt circa doua milioane de utilizatori activi carora compania a decis sa le transmita un mesaj de multumire.

Facebook a considerat astfel ca e momentul sa-i sarbatoreasca pe toti antreprenorii care au oferit un plus de valoare pentru comunitatile adunate in jurul afacerilor pe care le dezvolta.

Iar exemplele in aceasta privinta au facut referire la oameni simpli, cu venituri limitate, dar care au riscat totul pentru a-si vedea visul transformat in realitate.

Aproximativ doua milioane de povesti de succes au in spate oameni care si-au urmat visul de a fi antreprenori si care au folosit si influenta pe care o aduce reteaua de socializare cand vine vorba de promovarea afacerii, dezvoltarea unei comunitati, aducerea de clienti noi si stimularea brand awareness-ului.

Pentru a sprijini afacerile si eforturile depuse de antreprenori, mentioneaza anuntul facut de companie, a fost introdus Ads Manager pentru IOS, aceasta fiind o noua optiune care ii ajuta pe antreprenori sau pe managerii companiilor sa isi gestioneze anunturile de pe Facebook mult mai eficient.

Aceasta optiune urmeaza sa fie implementata treptat (in cateva saptamani) in toate tarile, fiind momentan disponibila doar in Statele Unite si putand fiind achizitionata prin Apple Store.


Autor: Stefan Matei


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016