Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Dar de colectie: Ciuc ofera o chitara Bon Jovi

Tags: ciuc, campanie ciuc, chitara bon jovi, chitara fender

De stiti sa cantati la chitara sau doar indragiti acordurile ei, ati putea avea acasa un exemplar de colectie semnat chiar de catre membrii formatiei Bon Jovi. Asta pentru ca un brand romanesc a lansat pe Facebook un concurs special in onoarea fanilor sai.
Ciuc Premium ofera o chitara model Squier Strat by Fender ce poarta semnaturile membrilor formatiei Bon Jovi. Este vorba despre un model original care a prins viata in mainile lui Jon Bon Jovi, pe acordurile melodiei „It’s my life”.
 
Concursul se desfasoara pe pagina de Facebook Ciuc Premium prin aplicatia „Castiga chitara Bon Jovi” si se deruleaza pana in data de 19 aprilie 2012. Brandul da astfel startul unei veri de concerte sponsorizate Ciuc Premium in cadrul platformei “Ciuc Music. Live Music”.

Chitarele Bon Jovi sunt in editie limitata, doar 100 de bucati fiind raspandite in toata lumea. Ele au fost create cu ocazia implinirii a 25 de ani de colaborare cu Universal Music si nu pot fi achizitionate de publicul larg.
 
Dintre cele 100 de chitare, 40 au ramas in S.U.A, 20 au luat drumul Asiei, 5 au plecat in Australia si Noua Zeelanda, iar 35 s-au oprit in Europa. Trei dintre ele se afla insa si in Romania, iar brandul Ciuc pune la bataie una dintre ele.

De-a lungul timpului, Fender a creat modele personalizate pentru cei mai mari chitaristi din lume printre care Jimi Hendrix, Eric Clapton sau Billy Corgan.

Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016