Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

5 metode simple de promovare a paginii de Facebook

Tags: facebook, non-profit, pagina, like, social media, newsletter

Am observat nenumarate idei bune pe Facebook promovate prin intermediul unei pagini create pentru o organizatie non-profit. Cu toate acestea, exista pagini create pentru pisici sau catei cu mai multe like-uri si cu mai multi fani decat unele dintre aceste pagini. Unde e problema daca ideea este una care ne atrage totusi atentia?

Cand lansam barca la apa in social media si alegem Facebook, Google ne mai poate ajuta foarte putin. Asa ca multe dintre eforturile pentru optimizare si pentru castigarea traficului vor trebui duse doar de noi. Iata cateva idei simple prin care ne putem promova cu succes paginile create:

1. Foloseste optiunea "Favorite" pentru a construi parteneriate pe Facebook. Putem adauga alte pagini intr-o categorie de "Preferate". In plus, astfel putem scoate in evidenta orice alte pagini afiliate, precum si paginile care fac parte din acelasi domeniu.

2. Adauga un buton de like site-ului sau blogului tau. Chiar daca pare ceva cat se poate de firesc, nenumarate site-uri nu profita si de aceasta optiune. Exista foarte multe gadget-uri gratuite si disponibile online care ne permit implementarea unei astfel de optiuni.

3. Pune diverse intrebari care sa starneasca o conversatie pe pagina ta. Nu iti lasa pagina de izbeliste considerand ca e suficient ca exista si bazandu-te pe faptul ca vizitatorii vor da de ea oricum. Fa in asa fel incat sa ii faci pe utilizatori sa ia parte la discutie si sa isi doreasca sa isi afirme opiniile.

4. Daca ai si un newsletter, nu uita sa iti promovezi pagina de Facebook si prin intermediul acestuia. Nu adauga insa un buton de like pentru ca acesta nu va fi suficient. In timp, va deveni invizibil pentru abonati. Introdu aceasta stire sub forma unei intrebari sau a unui chestionar.

5. Nu uita sa-ti rogi fanii sa promoveze pagina ta si printre prieteni. Acest lucru poate fi facut si atunci cand postezi un nou status sau faci un anunt. In plus, le poti trimite mesaje fanilor tai cu aceeasi rugaminte.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.19 din 5 - 8 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016