Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa ajungi mai repede acolo unde ti-ai propus

Tags: organizare timp, dezvoltare personala, plan profesional

Ti se pare ca nu-ti ajunge timpul? Dar acelasi numar de ore i-a fost dat si lui Michelangelo. E adevarat ca timpul s-a comprimat, dar astazi avem mijloacele care ne ajuta sa economisim minute, ore, zile.
Ce ne face sa spunem insa atat de des ca nu avem timp? Am citit undeva ca daca vrei sa stii spre ce te indrepti in plan profesional, trebuie doar sa privesti catre activitatile in care iti investesti momentan timpul si energia.

Cum ajungi acolo unde iti propui? Culegi informatii, mai astepti o perioada pana iti faci curaj, incerci sa te asiguri ca atunci cand vei porni la drum de unul singur totul va fi perfect? Ei bine, niciodata nu va fi momentul perfect. Pentru ca prezentul e clipa perfecta. Iar drumul nu va fi niciodata lin.

Va trebui sa muncesti constant si sa nu renunti atunci cand vei da de greu. Cei care reusesc detin un secret: continua sa lupte si sa mearga mai departe chiar si atunci cand noi credem ca vor abandona lupta. Ii vedem insa renascand si avem tendinta, de multe ori, sa credem ca ajutorul lor a venit de undeva din afara.

Cel mai mare ajutor vine insa din adancul nostru tot asa cum cea mai mare piedica in viata ne suntem tot noi atunci cand nu ne indeplinim visele.

E drept ca pentru unii poate sa fie mai usor, iar pentru altii mai dificil. Dar este bine sa ne concentram pe dezvoltarea a ceea ce avem deja si sa fim atat de ocupati si pasionati de ceea ce facem incat sa nu ne mai ramana timp sa-i criticam pe ceilalti.

Inainte de toate insa, trebuie ca mintea noastra sa creada ca poate sa faca ceva. Paradoxul este ca putem sa facem orice, doar ca nu stim cum sa ne convingem de asta. A actiona incearca a incerca. Unde ne aflam astazi tine de actiunile noastre. Sau de inactiunile noastre.
Autor: Mihaela Pascu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 4.25 din 5 - 2 voturi.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016