Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Extensii utile pentru profilul tau de Facebook

Tags: facebook, wolfram alpha, add-ons, extensii, chrome, firefox, imbunatatire

Facebook ramane cea mai in voga retea de socializare a momentului, iar daca iti doresti sa-ti imbunatatesti experienta de navigare pe site si nu numai, ti-am pregatit mai jos o lista de instrumente care sa te ajute.
Analizeaza istoricul Facebook folosind Wolfram Alpha
Daca vrei sa iti analizezi in profunzime istoricul Facebook, ai nevoie de Wolfram Alpha. Acceseaza motorul de cautare si introdu fraza “Facebook Report” in campul de cautare. Va trebui sa acorzi aplicatiei permisiune sa iti acceseze profilul Facebook, iar apoi iti vor fi puse la dispozitie numeroase grafice si date utile cu privire la istoricul tau.
 
Extensii pentru Chrome:
 
Facebook Photo Zoom

Daca vrei sa vizualizezi fotografiile la dimensiunea reala fara a mai da click pe ele, poti instala aceasta extensie pentru browserul Chrome.
De acum incolo, atunci cand tii cursorul deasupra imaginii, versiunea mare a fotografiei va aparea instant. Poti chiar sa reglezi nivelul de zoom cu ajutorul mouse-ului.
 
Facebook Chat Notification

Daca nu vrei sa ratezi niciun mesaj important primit pe chat-ul Facebook, instaleaza aceasta extensie pentru Chrome si iti va aparea o fereastra de notificare pe desktop ori de cate ori cineva iti scrie un mesaj.
 
Revert Facebook Photo Viewer
 
Daca nu iti place noul mod de afisare a fotografiilor pe Facebook, poti instala aceasta extensie pentru a reveni la modul de afisare anterior. Pozele nu vor mai fi afisate in modul „Theater”, ci vor aparea fiecare pe o pagina separata, alaturi de sectiunile de Like si comentarii.
 
Extensii pentru Firefox:
 
Like the Page
 
Daca obisnuiesti sa folosesti browser-ul Firefox, poti instala acest plug-in pentru a putea distribui imediat orice pagina web care iti place, chiar si atunci cand site-ul respectiv nu are buton de share pe Facebook. Dupa ce instalezi aceasta extensie, va aparea o iconita Like in partea inferioara a fiecarei pagini web.
 
FB Purity
 
Acest plug-in elimina spam-ul si elementele inutile de pe pagina de Facebook. Poti sa maresti dimensiunea fontului si poti de asemenea sa ascunzi orice notificare nedorita, inclusiv cele cu privire la ziua de nastere, la fotografiile tag-uite, etc. Un instrument util pentru simplificarea experientei pe Facebook.
 
Facebook Auto-Logout
 
Te-ai saturat sa ramai logat pe Facebook in locuri nedorite? Sau nu vrei sa ratezi mesaje si te temi ca altcineva ti-ar putea accesa contul folosind acelasi computer? Acest add-on este extrem de util, deoarece te delogheaza automat dupa o perioada de inactivitate.
 
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016