Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook Timeline: La ce sa te astepti de la noul profil

Tags: facebook timeline, profil facebook, cronologie, confidentialitate

Daca te numeri printre cei care nu si-au activat inca noul profil Facebook numit Timeline, te mai poti bucura inca de vechea interfata, insa nu pentru mult timp. Facebook va actualiza toate profilurile in urmatoarele saptamani, astfel incat toti utilizatorii vor primi noul profil.
Compania nu a precizat o data anume la care vechea interfata nu va mai exista, insa este sigur faptul ca nu vei putea opta pentru a ramane cu binecunoscutul look cu care te-ai obisnuit de atata timp.

Cu toate ca schimbarea nu este optionala, nu trebuie sa te sperii prea tare. Te vei obisnui si cu noua interfata, care se doreste a fi o cronologie personala care sa spuna “povestea vietii tale”.  Noul profil are un design care iti permite sa aduni laolalta toate momentele cheie din viata, asezandu-le intr-un mod indedit si grupandu-le in ordine logica si cronologica.



Iata la ce te poti astepta atunci cand te vei “pricopsi” cu noul Timeline:

1.       In ceea ce priveste confidentialitatea, nu se vor efectua modificari. Daca o anumita poza sau o anumita postare era vizibila inainte prietenilor tai, aceasta va ramane asa. Nu ti se vor schimba setarile privind confidentialitatea, insa noul look va creste vizibilitatea postarilor anterioare, astfel ca daca ai ceva de ascuns, ar fi bine sa o faci inainte ca Timeline sa se activeze.

2.       Va fi introdus un Jurnal de activitati, vizibil doar de catre tine, care iti permite sa gasesti si sa modifici anumite postari. De exemplu, poti sa afisezi doar clipurile video, doar evenimentele sau doar fotografiile si sa te hotaresti daca vrei sa le incluzi in cronologie sau nu.

3.       Daca nu vrei sa fie afisata o anumita postare, poti da click pe butonul Ascunde din cronologie. Astfel, ceilalti nu vor mai vedea postarea, insa daca cineva a fost tagguit in postarea respectiva, aceasta va aparea totusi pe profilul acestuia.

4.       Coperta – aceasta este un nou tip de imagine, mult mai lata, care se intinde pe toata latimea profilului si apare in partea superioara a paginii. Aceasta va fi permanent vizibila publicului larg si nu o poti ascunde folosind optiunile de confidentialitate.

5.       Evenimentele cele mai importante – daca nu vei face modificari, Facebook va decide automat ce sa afiseze, in functie de popularitatea anumitor postari, de numarul de like-uri si de comentarii primite. Poti alege tu singur ce anume sa apara dand click pe butonul in forma de stea, disponibil pentru fiecare postare.

In scurt timp, vei descoperi ca noul profil nu este chiar atat de rau. Trebuie doar sa te obisnuiesti cu el, mai ales avand in vedere ca Facebook nu iti ofera nicio scapare.
 
 
Autor: Adelina Moisan


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016