Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Viata intr-un film: O aplicatie se foloseste de informatiile de pe Facebook pentru a realiza clipuri video personale

Tags: facebook, timeline, timeline movie maker, clip video

Ne place sau nu, versiunea Timeline a Facebook va fi rula in curand pe contul tuturor utilizatorilor, in pofida protestelor si criticilor de orice fel. Si daca tot ne-am pricopsit cu ea, unii s-au gandit ca n-ar fi rau sa ne folosim la maximum de potentialul noii interfete.
Facebook Timeline si-a propus sa faca din profilele utilizatorilor fascinante povesti de viata, ordonand si grupand intreaga activitate cronologic si evidentiind acele momente cu adevarat importante. Definition 6 si-a propus insa sa faca din aceste povesti un filmulet revelator.
Definition 6 este o companie americana de marketing care a lansat recent o aplicatie special creata pentru noua versiune a Facebook: Timeline Movie Maker. Aceasta transforma practic continutul existent pe profilul Timeline al utilizatorului intr-un clip video de prezentare, menit sa genereze acea dulce avalansa de amintiri.  
Potrivit companiei, Timeline Movie Maker „dezvaluie nostalgia”, „capteaza si evidentinaza latura pozitiva a utilizatorilor” si „identifica acele postari relevante”. Cu toate acestea, cei care folosesc aplicatia pot modifica dupa bunul plac imaginile sau coloana sonora a clipului video.  
„Timeline Movie Maker analizeaza continutul care a beneficiat de o rata mare de interactiune, realizand o cronologie si o coregrafie atractiva a vietii utilizatorului pe Facebook. Aplicatia se bazeaza pe acele postari care au avut un numar mare de like-uri, comentarii sau tagg-uri”, explica reprezentantii companiei, citati de Mashable.com.
Filmuletul creat cu ajutorul acestei aplicatii va putea fi impartasit doar cu prietenii de pe Facebook, el neavand un cod embed
Autor: Lacramioara Vidru


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016