Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Isteria Facebook incepe sa semene a indiferenta

Tags: facebook, zuckerberg, utilizatori, date personale

Este Zuckerberg o minte suficient de luminata, incat sa nu lase Facebook sa moara? Sau compania lui va lua urma Friendster sau MySpace si se va transforma intr-o bula tragica? "Zilele acestea, indiferenta e la moda. E o epidemie sociala inversa", scrie The Telegraph.
"Vestea proasta pentru Zuckerberg, miliardarul de 27 de ani, e urmatoarea: oamenii folosesc din ce in ce mai putin Facebook, iar altii il parasesc cu totul, ceea ce se numeste sinucidere Facebook", scrie Will Heaven, de la The Telegraph.

Statisticile arata ca utilizatorii Facebook petrec 23 de ore in fiecare luna pe site. Sute de milioane de utilizatori consumand miliarde de minute din propria viata in fata ecranului de calculator sau telefon. Se pare insa ca au inceput sa-si caute de lucru si in viata reala: multi dintre ei incep sa-si inchida conturile.
 
Nu adolescentii sunt cei care se sustrag epidemiei, ci tinerii profesionisti care sunt din ce in ce mai preocupati de intimidate, de protectia datelor personale si a vietii private. Facebook joaca tare si nu divulga plaja de varsta a dezertorilor. Ecraneaza insa cu fumul milioanelor de noi utilizatori in India, Filipine sau Indonezia. Ceea ce nu este neaparat un punct in plus, deoarece, pe de o parte, tinerii nu au putere de cumparare si, pe de alta, un cont al unui cetatean dintr-o tara bogata valoreaza mai mult in ochii publicitarilor.

Posibile finaluri: Facebook supravietuieste, dar dupa o reducere drastica sau apare o alta retea care da de pamant tot ce e acum pe piata. La fel cum a facut si Facebook, la vremea sa.


 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016