Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Livreaza-ti mesajul ca sa le convina lor

Tags: marketing, social media marketing, plan de marketing, comunicare

Darwin a spus ca nu cel mai puternic supravietuieste, nici cel mai inteligent, ci cel care se adapteaza cel mai repede. Acelasi lucru este valabil si in business.
Daca nu te misti odata cu vremurile si, mai ales, cu tehnologia, afacerea ta va deveni instant pe cale de extinctie.
 
Acum multi ani existau semnalele cu fum, apoi a aparut codul Morse, telefonul, faxul, emailurile si acum social media. Nu uita nici de sedintele directe de moda veche. Telefonul s-a adaptat de-a lungul timpului in forma si functionalitate si este inca o parte relevanta in operatiunile de busines. S-a adaptat pentru a ramane relevant, spre deosebire de fax, de exemplu, si social media este doar un alt canal de comunicare pentru a fi utilizat.
 
Strategia ta de marketing trebuie sa evolueze la fel cum au facut-o canalele de comunicare, dar nu dintr-o data.
 
Gandeste-te la ce vrea piata sa auda de la tine. Gandeste-te la cati oameni inca vor sa primeasca mesaje in cutia postala, fata in fata sau via email. Nu-i parasi inca retragandu-ti mesajele din aceste medii pentru a le transpune numai online, caci nu toata lumea este inca pregatita sa foloseasca social media.
 
Daca arunci componentele planului traditional de marketing si te concenterzi pe retelele de socializare, vei pierde contactul cu multi oameni, tocmai pentru ca nu le livrezi mesajul in maniera care le este lor potrivita si placuta. Atunci brandul tau va muri pentru ei, caci nu le mai apari pe radar.
 
Concluzia: foloseste social media pentru a evolua comunicational si pentru a interactiona cu piata, dar nu uita de alte canal care te-au facut mandru pana acum si care au functionat in trecut.
 
Autor: Alina Negrutiu


Ti-a placut acest articol?
Recomanda-l prietenilor:
Cat de utila va este aceasta informatie?
Noteaza folosind stelele

Rating:


Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Alte articole similare pentru fiecare cuvant


Newsletter zilnic GRATUIT

Comentarii 0 comentarii

Lasa un raspuns

Informatiile scrise aici sunt confidentiale.
Adresa de email data nu va fi publicata niciodata. De asemenea, toate informatiile furnizate nu vor fi partajate cu terte persoane.


Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentul UE 679/2016